Pili 4 gün dayanan telefon: Marathon M5!

Pili 4 gün dayanan telefon: Marathon M5!

Son zamanların popüler akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Gionee, özellikleriyle göz dolduran devasa bataryalı Marathon M5'i tanıttı!

Gionee, uzun zamandır beklenen ve devasa bataryası ile heyecan yaratanMarathon M5 modelini tanıttı.

Gionee'nin "4 Güne Kadar Pil Süresi" sloganı ile satışa sunulan Marathon M5,6020mAh batarya kapasitesine sahip. Cihaz bu kapasiteyi bünyesinde bulunan iki adet 3010mAh batarya ile sağlıyor. Ayrıca Gionee tarafından geliştirilen güç tasarruf modunun %5 şarj ile 62 saatevaran bekleme süresi sunduğu iddia ediliyor.

GİONEE MARATHON M5 ÖZELLİKLERİ!

Marathon M5, gücünü 1.5GHz hızında çalışan MediaTek MT6735 işlemciden alıyor. 5.5-inç boyutunda 1280x720 piksel AMOLED ekrana sahip olan MarathonM5'in iki farklı versiyonu bulunuyor.

32GB dahili depolamaya sahip olan model 3GB RAM ile gelirken 16GB dahili depolamaya sahip olan model 2GB RAM ile geliyor. 13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olan cihaz 214 gram ağırlığında. 8.5mm kalınlığında olan Marathon M5, çift sim kart desteğinin yanı sıra beyaz, siyah ve altın renk seçenekleri ile geliyor. Android 5.1 Lollipop işletim sistemi üzerinde Amigo 3.1 kullanıcı arayüzünü barındıran M5270 dolar fiyat etiketine sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.