PKK'NİN 2.HABUR OYUNU

PKK'NİN 2.HABUR OYUNU

Pkk terör örgütü, elinde bulunan 8 kamu görevlisini "2. HABUR" şov'una dönüştürmeye mi çalışıyor ?

Pkk terör örgütünün elinde bulunan  ve bugün serbest bırakılması beklenen ancak daha sonra yarın teslim edileceği söylenen  8 kamu görevlisinin, bugün oynanacak olan Galatasaray - Shalke04 maçı nedeniyle yarına ertelendiği söyleniyor.

Teslim edilecek olan 8 kamu görevlisi teslimini "habur" benzeri bir siyasi şova dönüştürmeyi hedefleyen Pkk terör örgütünün, 8 rehine tesliminin  Galatasaray - Shalke04 maçı gölgesinde kalmaması için yarına ertelediği yönünde iddialar gelmeye başladı.

Facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde pkk terör örgütüne yakın bazı sayfa ve gruplarda ;" Bu rehine teslimi Galatasaray maçı öncesi yapılırsa pek bir değeri kalmaz, Asıl şov yarın olacak tüm türkiye bizi konuşacak" gibi yorumlara yer verildi.

PKK'nın silah bırakması için başlatılan çözüm sürecinde ikinci Habur sınavı yarın verilecek. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi sürecine darbe vuran 2009'daki görüntülerin ardından Habur bir kez daha sahnede olacak.

Başbakan Erdoğan'ın "2. Habur olmasın" uyarısı dikkate alınarak kamu görevlilerini almaya giden heyetin olay yerinde PKK'lılarla görüntü vermemesi öngörülüyor. Ancak siyasi şov derdinde olan Pkk terör örgütünün rehine teslimini birgün sonrasına ertelemesi bazı kaygıları  beraberinde getirdi.

Habername / Haber Merkezi

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.