BDP ve Sırrı Süreyya Önder çıldıracak

BDP ve Sırrı Süreyya Önder çıldıracak

Diyarbakır’da eylem, Bingöl’de bomba, Hakkari’de katır ölüsü!

Cumhuriyet Bayramı’nda Güneydoğu manzaraları bunlar. Uyuşturucu baronlarının uşağı PKK ve BDP’nin, sabun köpüğü örneği ellerinden uçan Kürt yurttaşlarımızı yeniden “yuvaya devşirme” çabaları, anlayacağınız! Zorla güzellik olmaz! Kepenk kapattır, masum insanları döv öldür, sonra da “biz Kürt’lerin hakkı için uğraşıyoruz” gibi, gerçekle ilgisi olmayan laflar et! Kim inanır!

Van’dadepremolmuş! İnsanlar perişan. BDP’nin yere göğe sığdıramadığı PKK, enkaz altındaki canları kurtarmaya savaşanlara kurşun sıkıyor, bir milletvekiliyse Van’daki yaraları sarmaya koşacağına PKK’lının cenazesi başında nöbet tutup baş sağlığı dileklerini kabul ediyor. Bu ortaya çıkınca da , “size ne ‘lan! Hangi cenazeye gideceğime siz mi karar vereceksiniz ben mi!” diye çıkışıyor gazetecilere pişkin bir edayla amma TBMM’den de her ay maaşını, yolluğunu cebine atmayı sürdürüyor! Çukurca’da şehit düşen yavrularımız için bir kez olsun ‘Allah rahmet eylesin’ demek aklına geliyor mu acaba? Gariban katırın sırtına yüklemiş patlayıcıyı, Hakkari’de kim bilir kaç can alacakken özel kuvvetler farkına varıp katırı etkisiz hale getiriyor. Hakkari’de canları öldürmek isteyen ruh hastası kovuğuna dönüyor. Ve düşünüyor nereyi bombalayıp kimi öldüreceğini bir dahaki sefere!

BDP’nin Meclis’te mutlaka olması gerektiğini, hem yazdım hem de onca ekrandan savundum. Ne yazık ki BDP, Kürt’lerin gerçek sorunlarıyla ilgilenmekten vazgeçmiş çoktan; PKK’nın güdümünden çıkamıyor bir türlü. Kanıt mı istiyorsunuz? Terörist polise kurşun sıkıyor kurduğu pusudan, BDP milletvekili polise tokat atıyor! Şırnak’ta “kepenk indir!” diyenlere esnaf meydan dayağı atıyor, hemen ardından BDP’li milletvekili, Diyarbakır’daki kepenk indirme eyleminde başı çekiyor. Van depreminde BDP’li belediyeinternetsitesi açıp, metropollerde yaşayan Kürtler, Van’lı Kürtlerin yaralarını sarıyor, gibisinden ayırımcılığı körükleyen yalan haberlerle kafa karıştıracağını sanıyor. Yazık! Zamanında İrlanda’da terörün bitmesi için son yıllarında çaba harcayan Sinn Fein’le bir tutmuştuk BDP’yi. Yanılmışız arkadaş! Aymazlığımızın son baharı mutsuzluğumuzun kışına dönüşüyor...

STAR/AZİZ ÜSTEL  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.