Yol kesen PKK 3 asker kaçırdı!!!

Yol kesen PKK 3 asker kaçırdı!!!

Bingöl karayolunu kesen bir grup PKK'lı, durdukları yolcu otobüsünde bulunan ve izne çıktıkları belirtilen 3 askeri yanlarını alıp kaçtı

PKK'lıların otobüsten alıp bir otomobille kaçırdıkları 3 askeri kurtarmak için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı Köyü yakınlarında bir grup PKK'lı bugün saat 20.10 sıralarında yol kesti. Şanlıurfa'dan Trabzon'a giden bir yolcu otobüsünü durduran PKK'lılar, yolcular üzerinde kimlik kontrolü yaptı. PKK'lılar otobüste bulunan ve izne çıkıp memleketlerine gitmekte olan 3 askeri silah tehdidi ile yanlarına alıp kaçtı. Yaklaşık 10 dakika yol kesen PKK'lıların askerleri yanlarına aldıktan sonra bir otomobile bindirip bölgeden hızla uzaklaştırdıkları belirtildi.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, bir grup PKK'lının Lice yakınlarında 10 dakika kadar yol kestiğini ve yolcu otobüsünde bulunan 3 askeri kaçırdığını söyledi. Toprak, "Kaçırılan askerlerin kurtarılması için hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyonlar sürüyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.