PKK'nın asıl kaçırmak istediği kimdi?

PKK'nın asıl kaçırmak istediği kimdi?

CHP'li vekil Hüseyin Aygün'ün kaçırılması olayının şoku sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre asıl hedef kimdi?

Aygün'ü kaçıran PKK'nın asıl hedefi CHP liderinin eşiymiş. Babasının mezarını ziyaret için Tunceli'de bulunan Kılıçdaroğlu ihbar sayesinde kurtulmuş.

CHP'li vekil Hüseyin Aygün'ün kaçırılması olayının şoku sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre asıl hedef Aygün değil CHP liderinin eşi Sevim Kılıçdaroğlu'ydu.

Yaklaşık 1 haftadır Tunceli’de bulunan Sevim Kılıçdaroğlu’a “PKK sizi kaçıracak” şeklinde ihbarda bulunulduğu belirtilirken Kılıçdaroğlu’nun önceki gece de kaçırılan Hüseyin Aygün ve eşi ile birlikte olduğu öğrenildi.

SEVİM KILIÇDAROĞLU DA TUNCELİ'DEYDİ

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ü kaçıran PKK’nin hedefindeki 2. ismin de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu olduğu öğrenildi.

Bir haftadır Tunceli’de olan ve önceki gece Hüseyin Aygün ve eşi ile birlikte olan Sevim Kılıçdaroğlu’na “PKK sizi kaçıracak” şeklinde ihbar gittiği öğrenildi.

Hüseyin Aygün’ün kaçırıldığı sırada içinde bulunduğu arabaya önceki gece Sevim Kılıçdaoğlu’nun da binmesi “Asıl hedef CHP liderinin eşiydi” iddialarına neden oldu.

BABASININ MEZARINI ZİYARETE GİTMİŞTİ

Cumhuriyet Gazetesi’nin Kılıçdaroğlu ailesine yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Sevim Kılıçdaroğlu babasının mezarını ziyaret için gittiği Tunceli’de bir hafta kaldıktan sonra dün Ankara’ya döndü.

Nazımiye’de kalan Kılıçdaroğlu ailesine hafta içinde yerel kaynaklardan “PKK sizin burada olduğunuzu öğrenmiş, kaçırma hazırlığı içindeler” şeklinde ihbar gitti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.