PKK'nın Her Eyleminde ALMANLAR Var

PKK'nın Her Eyleminde ALMANLAR Var

PKK’ya para aktardığı iddia edilen Alman vakıflarından sonra PKK eylemlerine katılan Almanlar da ortaya çıktı. İşte istihbarat birimlerinin fotoğraflarla belirlediği Almanlar...

İstihbarat birimleri, sık sık Doğu illerine giden grubu fotoğraflarla belirledi. 4’ü Türk asıllı olan grup üyeleri geçen yıl Şemdinli’de öldürülen 4 PKK’lının cenaze töreninde görüldü. Grup olaylara katıldı.

İSTANBUL’DA GÖSTERİ

Michael Knapp liderliğindeki ekip gazeteci gibi davrandı. Gösteri ve cenazelerde fotoğraf çekti. D.Bakır, Hakkâri, Van ve Şırnak’ta görülen Almanlar, İstanbul’da da görüntülendi.

PKK’NIN HER EYLEMİNDE ALMANLAR VAR

Bağımsız İnsan Hakları Kuruluşu adı altında Türkiye’ye gelen 4’ü Türk asıllı 13 Alman vatandaşının, güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda öldürülen PKK’lıların cenazelerine katıldıkları ortaya çıktı. Türk istihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalara göre Alman vatandaşlarının özellikle Diyarbakır, Hakkâri, Van ve Şırnak’a sık sık geldikleri tespit edildi. Almanların terör örgütüne ilgisi bununla sınırlı kalmadı. İstihbarat birimleri, Almanların zaman zaman İstanbul’da PKK yandaşlarının düzenlediği gösterilerde görüldüklerini de tespit etti.

GAZETECİ’ KILIĞINA GİRİYORLAR

“İnsan haklarını araştırmak için geldiklerini” iddia eden Alman grubun başındaki isim ise Michael Knapp. Spor giyimli olan ve genelde kendilerine gazeteci görüntüsü veren grup, gösteriler ile terörist cenazelerinde fotoğraf çekip, kamera kaydı yapıyor. Alman grup, Şemdinli Aktütün Konur Köyü Yeşilvadi Mevkii’nde güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada öldürülen “Dilovan Soran” kod adlı Şervan Kadir, “Sarina Avesta” kod adlı Şeyma Yıldız, “Başur Kürdistan” kod adlı Zindan Ahmet ve “Beritan Sozdar” kod adlı Gülistan Ergül adlı teröristlerin 22 Ağustos 2010 günü yapılan cenazelerinde görüldü. PKK yandaşlarının rehberlik ettiği grubun, cenazeden sonra ise güvenlik güçlerinin hedef alındığı taşlı ve molotofkokteylli saldırıların yapıldığı Şemdinli olaylarına katıldığı da belirlendi.

AAA

Haber Türk 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.