PKK'NIN SİNSİ PLANI!

PKK'NIN SİNSİ PLANI!

Ahmet Türk'ün Paris'te ki 3 PKK'lı kadın infazıyla ilgili İran'ı hedef göstermesi, PKK'nın sinsi bir planı olabileceğinden şupheleniliyor.

İmralı'da Öcalan'la görüşen Mardin Milletvekili Ahmet Türk, Paris'te 3 kadın PKK'lının öldürülmesiyle ilgili adres olarak İran'ı göstermesi ;" PKK,İran ve Türkiye arasında savaşmı çıkarmak istiyor ?" yorumlarını beraberinde getirdi.

Türk medyasının da son günlerde İran'ı hedef gösterdiği bir süreçte Mardin Bağımsız milletvekili Ahmet Türk, Paris'te 3 kadın PKK'lının infazıyla ilgili ;""Bu kez ben devlet olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'nin bölgede tek başına uluslararası güç olmasını istemeyen uluslararası güçler sözkonusu olabilir. Türkiye'nin Kürt sorununu çözmesi Türkiye'nin bölgede tek güç olmasını sağlar. Bu nedenle İran yapmış olabilir." açıklaması sosyal medyada, "PKK, İran ve Türkiye arasında nifak tohumları ekerek bölgeyi kaosa sürüklemek istiyor ." yorumlarıyla yankı buldu.

Açıklamasının devamında Ahmet Türk ;"Suriye istihbaratı İran istihbartıyla beraber çalışır. Bu Suriye'nin de işine yarar. Bilgiye göre söylemiyorum ama tahminim İran yaptı. Tabi burada İran istihbaratı yaptı derken belki başka istihbarat adına yaptı bunu da bilemeyiz. Ama sonuçta Fransa sürekli takipte olan bu yer de bu olayı kimlerin yaptığını açığa kavuşturmak zorunda." dedi.

NEDEN İRAN?

Kendi deyimiyle Ahmet Türk'ün Paris'te ki infaz ile ilgili hiçbir bilgiye dayandırmadığı;" İran İstihbaratı yapmış olabilir" açıklaması, Türkiye ve İran arasında savaş çıkarmak isteyen dış odakların sinsi ve hain bir planı olmasından şüpheleniliyor.

Haber: Muzaffer Kaya /habername.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.