BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR

BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR

Son zamanlarda PKK adına kontör ve para sızdırmak için dolandırıcılık yapan örgütü üyeleri bu kez sert kayaya çarptı

Son zamanlarda PKK adına kontör ve para sızdırmak için dolandırıcılık yapan örgütü  üyeleri  bu kez sert kayaya çarptı. Kendisinin komiser olduğunu söyleyen bir kişi İstanbul  dolandırıcılık masasından aradıklarını söyler sitemiz yazarlarından Suna Kartal’a.
 

Kredi kartı bilgilerinin ve telefon hattından kimlik bilgilerinin ele geçirildiğini hemen  emniyete gelmesinin gerektiğini belirtirler. Kredi kartı kullanmadığını ve kimlik bilgilerinin ele geçmesinin imkansız olduğunu ama yine de kullandığı hattı hemen GSM şirketinde şube müdürü olan kardeşine kontrol ettireceğini  söyleyen Suna Kartal’ın uyanık cevaplarıyla şoke olan dolandırıcılar neye uğradıklarını şaşırırlar.
Şanslarını sonuna kadar zorlayan dolandırıcılar araştırmacı yazar Suna Hanım’a ;adının kötü işlere karıştırıldığını söyleyerek, yardım edebileceklerini ama görüşmeleri gerektiğini söylerler. Bunun üzerine yer belirlemelerini ama Polis teşkilatında  görev yapan bir  komiser ağabeysi  ile birlikte  geleceğini söyleyen Suna Kartal’ın sözleri üzerine tedirgin olan dolandırıcılar son kez şanslarını denerler.

Telefonun diğer ucundaki örgüt üyesi:
 
 

“Ben de komiserim ,nereden atandığımı biliyor musunuz” der.
 
Suna Kartal : “Bilmem, hangi dağdan atandınız?” demesi üzerine iyice sinirlenen dolandırıcı: “Bunları bir kenara yaz” diyerek tehdit ederek telefonu kapatırlar. Bir çok ünlüye ve emniyet, hukuk mensubuna dahi bu oyunu oynayan dolandırıcılar bu kez sert kayaya çarpmanın sersemliğini yaşadı.


 
 

Nasrettin hoca fıkralarını aratmayan olay sonunda telefonu kapatırken söylenen son söz Suna Hanımı kahkahalara boğmuş: “Çok uyanıksınız numarayı yemediniz  keşke bizim tarafta olsaydınız”


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.