PKK'dan katliam: 23 çocuk öldürüldü

PKK'dan katliam: 23 çocuk öldürüldü

Çocukların beyinlerini yıkayarak silahlı eylemlerinde ve canlı bomba katliamlarında kullanan PKK, son 11 ayda 23 çocuğu öldürdü.

Türkiye içinde doğrudan sivil hedeflere yönelik katliam eylemlerini artıran PKK terör örgütü, bir yıldan az bir sürede ikisi annesinin karnında 23 çocuğu hedef gözeterek öldürdü. Dünya medyasında “Geneva Call” gibi anlaşmaları imzaladığı yönündeki haberlerle Çocuk Asker” kullanmıyoruz diyen PKK, birçok katliam eyleminde silahlandırdığı çocukları kullanıyor.

Kendini “Sosyalist Devrim” örgütü olarak tanıtan PKK, el yapımı bombalar, uzun menzilli silahlar, roketler ve mayınlarla eylem yaparken çocuk savaşçıları kullandığını da gizlemeye çalışıyor.

DAEŞ İLE KARDEŞ

Açık alanlarda sivillere yönelik, DAEŞ’le bire bir aynı yöntemlerle eylem yapan PKK da aynı DAEŞ gibi canlı bomba ve bomba yüklü araç eylemleriyle sivil katliamları gerçekleştiriyor. Sadece son 11 ayda PKK’nın doğrudan hedef gözeterek öldürdüğü çocuklar için, örgüt sempatizanları Türkiye iç kamuoyuna yönelik olarak “Devrimci şiddet” ve “Devrime giden yolda kabul edilebilir zayiat”açıklamaları yaptı.

Üzerine bağladığı patlayıcılarla sivillerin arasında intihar saldırısı yapan canlı bombalar için, HDP’li siyasetçilerin de katıldığı bir tür kahramanlaştırma törenleriyle başka gençler de intihar bombacısı olup çocuk öldürmek için teşvik ediliyor. Canlı bomba saldırılarından sonra örgütün en çok kullandığı çocuk öldürme yöntemi sırasıyla; yol kenarlarına patlayıcı gizlemek, kalabalık yerlere havan topu atmak ve evlere akşam saatlerinde RGP roketleriyle saldırmak olarak biliniyor.

15 TON BOMBA

PKK, Diyarbakır'ın Sur ilçesinin Dürümlü mezrasında patlayıcı yüklü kamyonu infilak ettirerek yaptığı eylemde 16 sivil köylü vefat etti. 12 Mayıs 2016 tarihinde geniş çaplı ve derin bir çukur açan bombalı eylemde, parçalanarak ölen 16 insandan geriye 60 kilogram doku kaldı.

Kaynak: Diriliş Postası

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.