PKK'dan 'Türkiye'yi cehenneme çevirin' talimatı!

PKK'dan 'Türkiye'yi cehenneme çevirin' talimatı!

Terör örgütünün askeri kanat sorumlusu Fehman Hüseyin’in telsiz konuşmaları kanlı planı ortaya koydu.

Suriyeli terörist, “Türkiye’yi cehenneme çevirin” talimatı veriyor.

Kanlı saldırılarını tırmandıran terör örgütü PKK’nın ‘şeytani’ eylemlere hazırlandığı tespit edildi. “Türkiye’yi cehenneme çevirin” talimatı veren HPG sorumlusu Fehman Hüseyin’in eylem yapmayan sözde bölge komutanlarını ‘yargılamak ve cezalandırmakla’ tehdit ettiği ortaya çıktı.

Bölücü örgütün askeri kanat sorumlusu Dr. Bahoz-Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’in Zap’taki kampından Türkiye’deki bölge sorumlularına verdiği talimatlar Türkiye üzerinde oynanmak istenen ‘sinsi’ oyunu gözler önüne serdi. Askeri ve emniyet istihbarat birimleri, silahlı/bombalı sabotajlar ile adam kaçırma eylemlerinin bizzat emrini veren Fehman Hüseyin’in ‘kan donduran’ konuşmalarını kayıt altına aldı.

‘ŞEYTANİ EYLEMLER YAPIN’

Bu talimatlar rapora dönüştürülerek devletin zirvesine sunuldu. Kozmik raporda, Hüseyin’in canlı bomba ve intihar eylemleri için düğmeye bastığı ifade edildi. İşte Suriyeli’nin kayda giren telsiz talimatları:

- Her bölge kendi içinde ‘şeytani’ eylemler yapsın.

- Türkiye’yi cehenneme çevirin. Örgüt ülkeyi cehenneme çevirebileceği halde henüz hiçbir fedai harekete geçmedi.

- Arazi kontrolü tamamen bize geçti. Araziye hakim olduk. Bunu iyi kullanın güvenlik güçlerine her fırsatta eylem düzenleyin.

Raporda, Fehman Hüseyin’in eylem yapmayan bölge sorumlularına “Daha ne duruyorsunuz” diyerek öfkelendiği belirtildi. Hüseyin’in ‘Şeytani saldırılar yapın’ vurgusuyla şeytanın bile aklına gelmeyecek eylem taktiklerinin uygulanmasını istediği değerlendirildi.

SINIRLAR MERCEK ALTINDA

Raporda son günlerde çok sayıda PKK’lının Kuzey Irak’tan Türkiye’ye sızdığı belirlendi. Bu durum sınırdaki güvenlik önlemlerinin mercek altına alınmasına neden oldu. İstihbarat raporunda, Fehman Hüseyin’in güvenlik güçlerine dönük eylem yapmayan bölge sorumluları, bölük ve tim komutanlarını ‘ölümle’ tehdit ettiği de ifade edildi.

BUGÜN 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum