Türkiye'yi ayağa kaldıracak polis dehşeti!

Türkiye'yi ayağa kaldıracak polis dehşeti!

İzmir'de polis dehşeti yaşandı. Polis aracının karıştığı kaza sonrası çıkan kavgada bir polis memuru tartıştığı genç adamı büyük bir soğunkanlılıkla yakın mesafeden vurarak öldürdü. İşte Türkiye'yi ayağa kaldıracak görüntüler....

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, polis aracı ile bir otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından çıkan kavgada kendini kaybeden bir polis memuru adeta dehşet saçtı. 

Tartıştığı bir kişiyi yakın mesafeden gögsünden ve bacağından vuran gözü dönmüş polis, hızını alamayarak tartışmaya karışan diğer kişilere de rastgele ateş etmeye başladı. Yakın mesafeden aldığı kurşun yaraları yüzünden bir kişi hayatını keybederken çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cennetçeşme Mahallesi'nde görev yapan asayiş polis ekibine ait aracın, Limontepe Semti 3820 Sokak'ta E.B.'nin (22) kullandığı, plakası açıklanmayan bir otomobille çarpışması sonrası meydana geldi.

Kazanın ardından tutanak düzenlemek isteyen ve otomobil sürücüsü hakkında ehliyeti bulunmadığı için işlem yapmak isteyen polis ekibi ile E.B. arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya, E.B.'nin ağabeyi E.B. (26) ve yakınları F.K.'nin (29) de karışmasıyla büyüyen olayda, polis ekibinde yer alan ve ismi açıklanmayan bir polis memuru, etrafında biriken ve üzerine yürüyenleri dağıtmak için biber gazı sıkarak, müdahale etti. 

Ancak olaya müdahale eden polislerden biri tartıştığı kişilerin üzerine soğunkanlı bir şekilde ateş açmaya başladı. Polis memurunun yakın mesafeden gögsüne ve bacaklarına ateş etmesi sonrası ağır yaralanan E.B kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken,  kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanan  E.B., ve F.K. ile o sırada yoldan geçmekte olan Halil A. (34) adlı vatandaş, Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polisin olay sonrası elinde silahı ile hiçbirşey olmamış gibi etrafta dolanması ise hem meslektaşlarını hem de vatandaşları şoke etti.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.