Polis katilleri yakalandı

Polis katilleri yakalandı

İstanbul’da 16 Haziran’da öldürülen polis memuru Zekeriya Yurdakul’un katilleri dün çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.

İstanbul’da 16 Haziran’da öldürülen polis memuru Zekeriya Yurdakul’un katilleri dün çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.
 
İstanbul’da Gaziosmanpaşa’da 16 Haziran’da polis memuru Zekeriya Yurdakul’un şehit olduğu silahlı saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen biri kadın iki terörist dün Sultangazi’de çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirildi.
 
Sultangazi’de seyir halindeki sivil asayiş ekipleri, 34 TFJ 64 plakalı taksi içindeki iki kişinin, Gaziosmanpaşa’da polis memuru Zekeriya Yurdakul’un şehit olduğu silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler olduğu kanaatiyle taksiyi izlemeye aldı.
 
Taksiye ateş açıldı
 
Ekipler, teröristleri taşıyan taksiyi TEM otoyolu üzerinde durdurmaya çalıştı. Taksi kaçmaya devam edince polisler GOP viyadüğü altındaki Hekimsuyu Caddesi üzerinde taksiye ateş açtı. Taksinin içindeki teröristler de silahla polislere karşılık verdi. Bunun üzerine teröristleri taşıyan taksi, bariyerlere çarparak durdu. Teröristlerden Hasan Selim G. yaralı olarak gözaltına alınırken, diğer terörist Sultan I. yaya olarak kaçmaya başladı. Sultan I, daha sonra yoldan geçen 34 PRY 39 plakalı otomobili silah zoruyla gasp etmeye çalıştığı sırada yaralı olarak yakalandı. Polisin yaralı olarak göz altına aldığı 2 terörist, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
 
İstanbul Valisi Mutlu, “Silahlı iki terörist başka bir eyleme girişmek üzereyken yakalandı. Böyle bir kanaat var” dedi.
 
Çatışmada yaralı ele geçirilen kadın terörist hastanede tedaviye alındı. Polis kadın teröristin daha önce çekilen kamera görüntülerini de basın dağıttı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.