Poşetli Dede'nin Mirası İçin Sıraya Girdiler!

Poşetli Dede'nin Mirası İçin Sıraya Girdiler!

Konya'da dilenerek hayatını kazanan Poşetli Dede lakaplı Mehmet Keleş'in yaklaşık 1.5 milyonluk mirasının akıbeti belli oldu. Mirası daha önce Mevlana Müzesi'ni bağışlanacağını söyleyen yeğen, cenazeyi aldıktan sonra fikir değiştirdi.

Konya'da 30 yıldır yardım için kendisine verilen paraları yine bir iş adamı aracılığıyla bankaya yatıran Poşetli Dede lakalı Mehmet Keleş'in milyonluk mirası merak konusu oldu. Tüm Türkiye, mirasın ne olacağını merak ederken, ilk açıklama yeğeninden geldi. 

"BAĞIŞLAYACAĞIZ" 

Mehmet Keleş'in cenazesini almak için hastaneye gelen yeğeni Hüseyin Yar, bugüne kadar arayıp sormadıkları dayısı için otobüs şirketine dava açacaklarını söyledi. Mirasa kadar kayıp olan yakın akrabalar hastane önünde gözyaşına boğulurken yeğen Hüseyin Yar, dayılarının mirasını Mevlana Müzesi'ne bağışlayacaklarını, Konyalının yardımının yine Konya'da kalacağını söyledi.

KÖYE GİTTİ FİKRİ DEĞİŞTİ 

İşte bu açıklamalardan sonra cenaze Keleş'in doğum yeri olan Çorum'a götürüldü. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan yeğen Hüseyin Yar, bu kez ağız değiştirdi ve mirası kardeşleri arasında pay edileceğini açıkladı. Yar, mirasın ufak bir bölümüyle de köye cenaze aracı alınacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.