Potanın Perileri çeyrek finalde!

Potanın Perileri çeyrek finalde!

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda çeyrek finale kalmayı garantileyen A Milli Kadın Takımımız, A Grubu’ndaki son maçında Hırvatistan'ı 70-65'lik skorla mağlup etti ve grubunu 2. sırada tamamladı. Periler'in çeyrek finaldeki rakibi son Avrupa Şampiyonu Rus

 

2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda ilk maçında Angola’yı 72-50 mağlup eden Potanın Perileri, ikinci karşılaşmasında da Çek Cumhuriyeti’ni 61-57’lik skorla yenip ikide iki yapmıştı. Millilerimiz, gruptaki üçüncü maçında son 4 Olimpiyat Şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşmış mücadeleden 58-89 mağlup ayrılmıştı. Ay-yıldızlılarımız ardından ilk üç maçından da galibiyetle ayrılmış olan Çin’i 82-55 gibi rahat bir skorla yendi.

 

Gruptaki son karşılaşmasında Hırvatistan ile karşılaşan Potanın Perileri, kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta rakibini 70-65 yendi ve A Grubu'nu 2. sırada bitirerek çeyrek finale yükseldi.


RAKİBİMİZ RUSYA

 

Grubunu 2. sırada tamamlayan millilerimizin çeyrek finaldeki rakibi, B Grubu 3.'sü Rusya oldu. Potanın Perileri, çeyrek finalde Rusya'yı da saf dışı bırakması durumunda yarı finalde Fransa - Çek Cumhuriyeti maçının galibi ile karşılaşacak. Millilerimiz, Rusya ile 7 Ağustos Salı günü oynanacak.

 

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

 

TSİ 16:00 (A1) ABD – Kanada (B4)
TSİ 18:15 (B2) Avustralya – Çin (A3)
TSİ 22:00 (A2) TÜRKİYE – Rusya (B3)
TSİ 00:15 (B1) Fransa – Çek Cumhuriyeti (A4)

 

Çeyrek final karşılaşmaları 7 Ağustos Salı günü oynanacak...

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.