Sırrı Süreyya'dan Karatay'a 3 tavsiye

Sırrı Süreyya'dan Karatay'a 3 tavsiye

Dolandırıcılara 50 bin lirasını kaptıran Prof. Dr. Canan Karatay'ın durumuna Sırrı Süreyya Önder'den ilginç yorumlar geldi.

Sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, geçtiğimiz günlerde, dolandırıldığını söyleyerek soluğu karakolda almıştı. Karatay, komiser ve savcı olduğunu söyleyen iki kişinin, kendisini terör örgütüyle işbirliği yapmakla suçladığını ve o korkuyla telefonda ne söylendiyse harfiyen yerine getirdiğini söylemişti.

Canan Karatay'ın dolandırılmasının ardından herkes konuştu ama en ilginç yorumlardan biri HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den geldi. Önder Radikal gazetesi için kaleme aldığı yazısında, 'İçinde PKK, Kürt, örgüt vb. kavramlar geçen her konuşmanın ardından devletimize uyup 'operasyon' histerisine düşmemeliyiz' ifadesini kullandı.

'OPERASYON YAPMAYA NE KADAR MERAKLI'

Karatay'ın dolandırılması olayında bir türlü sorulayamayan sorular olduğunu söyleyerek,'Muhterem hocamız acaba 'devletle birlikte operasyon yapma' fikrine niçin bu kadar arzulu? Üstelik bu 'operasyon'u yaparken ne kadar heyecanlı olduğunu ve herkeslerden nasıl sakladığını da hünermiş gibi bir mazeret tonuyla aktarıyor' diyen Sırrı Süreyya Önder, Karatay'a birkaç tavsiyede bulundu:

EKMEK YEMEK ÇOK DA SAKINCALI DEĞİLDİR

Bir: İçinde PKK , Kürt, örgüt vb. kavramlar geçen her konuşmanın ardından devletimize uyup 'operasyon' histerisine düşmemeliyiz.
İki: Polis de insandır, bazen yasal görevlerini yerine getirebilir, şaşırmamalıyız.
Üç: Ekmek yemek o kadar da sakınılacak bir şey değildir.'INTERNETHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.