Putin'den Fetullah Gülen açıklaması!

Putin'den Fetullah Gülen açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisine yöneltilen bir soru üzerine hangi yönteme olursa olsun başla bir ülkenin iç siyasi sürecine müdahalenin kendileri için kabul edilemez olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisine yöneltilen bir soru üzerine hangi yönteme olursa olsun başla bir ülkenin iç siyasi sürecine müdahalenin kendileri için kabul edilemez olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle görüşmesinde 15 Temmuz darbe girişiminin FETÖ tarafından gerçekleştirildiğini ve örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'da yaşadığını anlattığını belirten Putin, "Hangi yöntemle olursa olsun başka bir ülkenin iç siyasi sürecine müdahale kabul edilemez. İster siber saldırılar isterse de o veya bu ülkede bulunan organizasyon aracılığıyla." ifadelerini kullandı.

Putin, NATO'nun yeni şartlara adaptasyon sağlayamadığını savunarak, "Soğuk Savaş döneminde kurulan ve yapısal ömrünü dolduran NATO, yeni koşullara adapte için yapılan tüm görüşmelere rağmen gerçek bir adaptasyon sağlayamadı." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.