Q7'nin çetesi imzaladı

Q7'nin çetesi imzaladı

Beşiktaş taraftarının "Q7 ve Çetesi" lakabını taktığı Portekizli futbolcular Simao, Almeida ve Fernandes resmi sözleşmeyi imzaladı.

Beşiktaş taraftarının "Q7 ve Çetesi" lakabını taktığı Portekizli futbolcular Simao, Almeida ve Fernandes resmi sözleşmeyi imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile futbol komitesi üyeleri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun da hazır bulunduğu törende, Simao 2.5, Almeida ise 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Bir diğer Portekizli oyuncu Manuel Fernandes ise kendisini 6 aylığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yeni transferler imza töreninde şunları söyledi..

Simao: Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Bu çok istediğim bir proje ve burada olmaktan cok mutluyum. Bu takımı tanıyorum. Barcelona'da oynarken oynamaıştık ve kaybetmiştik. Burada tğm kalbimde ve tecrübemle oynayacağım. Burası gelişmeye açık iyi bir kulüp.

Almeida: burada olmaktan çok mutluyum. Takımda elimden gelen herşeyi yapacağım, gol atmaya çalışacağım.

Fernandes: Ben de burada olmaktan çok mutluyum. Burası çok büyük bir kulüp. Özellikle de tatraftarlarından dolayı. Liderden bayağı gerideyiz. Önemli olan ligin ikinci yarısında puanlar alıp lidere yaklaşmak. Zor olacak ama önemli olan sezona başlayışımız. Takım için sadece şampiyonluk değil Şampiyonlar Ligi de önemli. her zaman lider bir oyuncu oldum ama buraya herkese tecrübemle yardımcı olmaya geldim.

Başkan Yıldırım Demirören şunları söyledi:

"Sezon başında zaten seviyemizi Avrupa sınırına çıkarttık. Bundan sonraki transferler bunların ayarında ve daha iyisi olacaktır. Bizim hedefimiz önümüzdeki yılın takımını oluşturmak. Futbolda imkansız yoktur. Bu arkadaşlarımız  iyi şeyleri yapacaktır. Türk futbolunda bir gerileme var. Bunun geçmesi için de yıldızların Türkiye'ye gelmesi şart. Alt yapıdan oyuncu yetiştirmeliyiz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz bu sene olmasa bile önümüzdeki yıl Avrupa'da büyük sesler getireceğiz. İmza törenini İnönü'de yapsaydık 40 bin kişi gelirdi. Tüm Türkiye bu imza törenini izliyordur. Bu 3'lünün Türkiye'de olması büyük bir olaydır."


 

Etiketler :