Quaresma gözaltına alındı

Quaresma gözaltına alındı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, Portekiz'de gözaltına alındı.

MEHMET ÇİFTÇİ SKORER / ÖZEL

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın başı dertten kurtulmuyor. Siyah-beyazlı futbolcu, bir güvenlik görevlisine saldırmaktan dolayı dün gözaltına alındı. Q7'nin ifadeyi vermesinin ardından serbest bırakılacağı belirtildi.

Ocak ayında ülkesinde hırsızların saldırısına uğrayan ve bu dava nedeniyle Lizbon'a giden Quaresma, dün Adliye'ye gitti. Ancak bu sırada annesi, binanın yakınında kapkaççıların saldırısına uğradı. Q7, annesinin saatini kapabilmek için hırsızların peşinden koşarken, polis Quaresma'ya engel olmaya çalıştı.

Buna kızan Beşiktaşfutbolcu, araya giren polise saldırdı. Yerel saatle 15.15'te gerçekleşen bu durum nedeniyle saldırıya uğrayan polisin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Quaresma'nın, bundan dolayı ifadesi alınmak üzere gözaltında tutulduğu belirtildi.

Beşiktaş'tan izin alarak Portekiz'e giden ve davaya katılacak olan Q7'nin, annesinin saatinin çalınmasına çok sinirlendiği, ceketini bile fırlatarak kapkaççının peşinden koşmaya çalıştığı vurgulandı. Bu sırada emniyet güçlerinin engeliyle karşılaşan Q7'nin de dayanamadığı vurgulandı.

Siyah-beyazlılar, Q7'nin durumunu yakından takip ettiği, sürekli Portekiz'den bilgi aldığı belirtildi.

 

QUARESMA KONUSUNDA PORTEKİZ BASININDA FARKLI İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Bu akşam saatlerinde Portekiz'de gözaltına alınan Beşiktaşfutbolcu Ricardo Quaresma hakkında farklı iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Siyah-beyazlı kulübün yetkilileri, Quaresma'nın duruşma salonunda annesine hakaret eden kişiye saldırdığı için gözaltına alındığını belirtmişlerdi. Ancak Portekiz basınında Quaresma'nın annesinin bugün yapılan duruşmanın ardından mahkeme salonunun önünde çantasının çalındığı ve Quaresma'nın çantayı çalan kişiyi yakalamak istediği belirtildi. Bu koşuşturmaca sırasında Quaresma önüne çıkan bir sivil polisle tartıştığı ve bu sivil polise fiziki müdahale edildiği için gözaltına alındığı iddia edildi. Siyah-beyazlı kulüp, Quaresma'nın gözaltına alındığını belirtirken, Portekiz basınında Quaresma'nın tutuklandığı haberleri yer aldı.
Konuyla ilgili Siyah-beyazlı kulübün bu akşam resmi internet sitesinden bir açıklama yapacağı ve olayın nasıl olduğu konusunun aydınlatılacağı ifade edildi.
Öte yandan Quaresma'nın tutuklanması halinde sözleşmesinde fesih maddesi bulunmadığı kaydedilirken, normal bir iş sözleşmesinde yer alan yüz kızartıcı suç veya tutuklanma halinde sözleşme fesih durumunun gündeme gelebileceği de öğrenildi.
ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.