Beşiktaş'a Q7, Simao ve Bebe şoku

Beşiktaş'a Q7, Simao ve Bebe şoku

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürürken yeni bir haberle büyük bir şok yaşadı.

Radyospor'da yeralan habere göre yaklaşık 1 saat önce siyah - beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.

3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler. Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.

QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EURO'YU BULUYOR

Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro.

Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.

BEBE 350, SİMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO ALACAKLI

Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin euro'dan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.

Simao'nun 2011 yılının Aralık ayından kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.

YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI

Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.