Bu iddia Beşiktaşlıları çok kızdıracak

Bu iddia Beşiktaşlıları çok kızdıracak

Mersin İdman Yurdu maçında rakibine arkadan yaptığı hareketle kırmızı kart gören ve F.Bahçe derbisinde yer alamayacak olan Ricardo Quaresma için ilginç bir iddia ortaya atıldı...

Mersin İdman Yurdu maçında gördüğü kırmızı kartla büyük tepki toplayan ve Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Portekizli yıldız, soyunma odasında ağzındaki baklayı çıkardı: Paramı aldım mı ki oynayayım!
 
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Quaresma'ya Beşiktaş camiasından büyük tepki var. Siyah beyazlı taraftarlar ve takım arkadaşları, bu sorumsuz davranışı nedeniyle Portekizli yıldıza öfkeli. Kısa süre öncesine kadar Beşiktaş tribünlerinin sevgilisi olan Q7'nin bu agresifliğinin altında ise farklı bir neden yatıyor: Parasını alamaması. Beşiktaş'ın şok bir yenilgi aldığı karşılaşmanın 54. dakikasında oyuna giren ve sadece 30 dakika sahada kaldıktan sonra 84. dakikada rakibine yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kartla oyun dışı kalan Quaresma'ya ilk tepkiyi takım arkadaşları gösterdi.
 
Maç bitiminde soyunma odasına giren siyah beyazlı futbolcular, aldıkları 1-0'lık mağlubiyetten çok anlamsız bir kırmızı kart gören Quaresma'nın tavırlarına sinirleniyorlardı. Teknik direktör Carvalhal, genel koordinatör Tayfur Havutçu, menajer Tuncay Yanık ile futbolcular soyunma odasında bir süre sessiz kaldılar.
 
HAVUTÇU SAKİNLEŞTİRDİ!
 
Çünkü saha içinde zorlukla mücadele eden arkadaşlarına Quaresma haksızlık etmişti. Q7'nin umursamaz tavırlarına rağmen kendisine soruldu: “Neden bu hareketi yaptın? Niçin kendini attırdın?”
 
Bunun üzerine Portekizli yıldız eliyle para işareti yaparken ekledi: “Paramı aldım mı ki oynayayım!” Bu yanıt soyunma odasında buz gibi hava estirdi.
 
Çünkü, takımda yerli ve yabancı 6 aydır parasını alamayan futbolcular vardı. Üstelik Beşiktaş'ta en çok maaş alan oyuncuların başında Q7 geliyordu. Birkaç yerli futbolcu duruma sinirlendi hatta Quaresma'nın üstüne yürümek istediler ama Tayfur Havutçu'nun uyarısı ile sessiz kaldılar.
 
KİLOLARI DİKKAT ÇEKİYOR!
 
Sakatlığı ve idman eksiğiyle bir hayli kilo aldığı gözlenen ve giysilerinin üzerine olmaması futbolcular arasında bile gülüşmelere neden olan Q7'ye takım içinde büyük tepki var. Hatta siyah beyazlılar arasında, “Onu şımartıyorlar, bu sezon 10 maçta oynadı. Sezon başından bu yana hep sakat ve cezalı olarak oturdu. Diğer oyuncular ise sakat olmalarına karşın oynadılar” yorumu yapılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.