RADEV Ödülünü Aziz Yeniay Aldı

RADEV Ödülünü Aziz Yeniay Aldı

Radyo Evi Derneği'nin (RADEV) negatifi pozitife çevirenler Artı Ödülleri, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da kültür ve sanat verdiği değerle ödüle layık görüldü.

Radyo Evi Derneği'nin (RADEV) negatifi pozitife çevirenler Artı Ödülleri, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da kültür ve sanat verdiği değerle ödüle layık görüldü.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen RADEV Artı Ödülleri, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Kokteyl eşliğinde başlayan programa, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, sanatçılardan Coşkun Sabah, Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, Kenan Işık, Ali Tekintüre ile sanat ve radyo dünyasından birçok davetli katıldı.

RADYOCULAR SADECE ŞARKI ÇALMAZ

Tören öncesinde bir konuşma yapan RADEV Genel Başkanı Yusuf Erbaş, "Biz radyocular günün 24 saati sizlere hizmet vermenin, Türk toplumuna pozitif bilgi aktarımı sağlamanın güzelliklerini yaşatıyoruz. Ama maalesef 'radyocu' deyince herkesin aklına şarkı çalan, müzik çalan, çok sıradan bir insan olarak gözüküyoruz. Sadece şarkı çalmıyoruz kan anonsları, yol durumu, şoförlerin can güvenliği ile yol almalarını sağlamak için anonslar yapıyoruz. Herkes haberleri ve hava durumunu radyodan dinliyor" diye konuştu.

EN ANLAMLI ÖDÜLÜ ALDIM

Konuşmanın ardından davetliler İlhan Selçuk'un yazdığı 'Cam Bebek' adlı şiiri hep beraber seslendirdi. Daha sonra geçilen ödül töreninde sahneye davet edilen konuklara tek tek ödülleri takdim edildi. Gecede ilk ödülü program yapımcısı Kenan Işık aldı. Işık'a, "RADEV Pozitif Sanat Adamı Ödülü', Yusuf Erbaş tarafından takdim edildi. Işık, ödülün bugüne kadar aldığı en anlamlı ödül olarak nitelendirdi ve katılımcılara teşekkür etti.

MODERN KENTLİYİ İNŞA EDİYORUZ

Kültür sanat dalında yılın pozitif belediyecilik ödülü Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a verildi. Ödülü almak için sahneye çıkan Aziz Yeniay’a ödülü RADEV Genel Başkanı Yusuf Erbaş verdi. Erbaş, Küçükçekmece’nin kültür ve sanat dalında İstanbul hatta ülke çapında önemli çalışmalar yaptığını belirterek, Başkan Aziz Yeniay’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Aziz Yeniay, bu anlamlı ödülü almaktan gurur duyduğunu belirterek, Küçükçekmece'nin modern bir ilçeye dönüşmesi için üç ayağı bulunan bir sistem oluşturduklarını söyledi. Öncelikle modern, yaşanabilir, çağdaş bir kent inşa etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Yeniay, "Bununla birlikte bu kenti ayakta tutacak kentliyi de inşa etmeye çalışıyoruz. O kentin olmazsa olmaz üçüncü ayağını da aş ve iş oluşturmaktadır. Adına 360 derece belediyecilik dediğimiz bütün bu çalışmalarımızın temeli bu kenti tam anlamıyla medeni bir hale getirmektir" diye konuştu. Başkan Aziz Yeniay’ın konuşmasından sonra program diğer ödüllerin dağıtılmasıyla son buldu.



 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.