Radikal'in gazete versiyonu kapanıyor

Radikal'in gazete versiyonu kapanıyor

Bundan sonraki yayın hayatına internet üzerinden devam edecek olan Radikal'in gazete versiyonunun basımına 28 Haziran'da son verilecek.

Roman yazarı Elif Şafak'ın kocası Eyüp Can, Radikal gazetesinde başarılı bir yayın hayatı sürdürdüğüne inansa da gazetenin satışları oldukça düşük.

28 HAZİRAN'DA KAPANACAK

Radikal'in bundan sonraki yayın hayatına internet üzerinden devam edeceği açıklandı. Bunun yanında gazete artık yayın grubunun havuzundan haberlerle çalışacak. Radikal'in basılı gazete versiyonuna ise 28 Haziran'da son verilecek.

BATIRDIĞI ÜÇÜNCÜ GAZETE

Bir zamanların ekonomi gazetesi Finansal Forum'u batırmasının ardından gazeteyi ekonomi-politika formatına dönüştürüp Referans'ı kuran Eyüp Can, bu kuruluşu da batıran isim olmuştu. Şimdi de Radikal'i batırdı.

GEZİ'NİN KAPANAN 3. GAZETE

Öte yandan Radikal gazetesi, Türkiye'de Gezi olaylarını ve eylemcileri koşulsuz destekleyen gazeteler içinde kapanan 3. gazete oldu.

Daha önce Gezicilerin çıkardığı Karşı gazetesi Cemaat desteğini çektikten sonra kapanmıştı. Ardından da SoL adlı gazete, ekonomik imkansızlıklardan dolayı yayın hayatına son vermişti. Şimdi ise Radikal gazetesi kapanarak Gezi medyasında kapanan 3. gazete unvanını kazandı.

Diğer taraftan da yine Gezi medyasından Artı 1 TV ekonomik imkansızlıklardan dolayı çalışanların parasını ödeyememiş ve toplu istifaların önüne geçememişti. Yine Gezi'nin kanallarından olan Kanal Sokak da çalışanlarına 6 aydır maaşlarını ödeyememişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.