Ramazan dinlemediler! LGBT'lilerden +18'lik rezalet

Ramazan dinlemediler! LGBT'lilerden +18'lik rezalet

Paralel Yapı, CHP ve HDP'nin destek verdiği İstanbul'da düzenlenen sapkın LGBT yürüyüşünde sergilenen görüntüler rezaletin bu kadarına 'yuh artık' dedirtti.

LGBT'liler Ramazan falan dinlemedi, sokak ortasında toplum ahlakını hiçe sayan görüntülere imza attı. İstanbul, bugün uzun süre konuşulacak büyük rezaletler sahne oldu. Tamamen halkı tahrik etmek için meydanlara dökülen LGBT'liler eylemleri esnasında İslam inancına hakaretler içeren dövizler taşımakla yetinmedi, halka açık alanda +18'lik görüntüler de sergiledi.

MÜBAREK AYLARA HAKARET

Mübarek 3 aylara hakaret içeren pankartlar taşıyan LGBT'liler; Müslümanların kutsal değerlerini incitmekle kalmadı sokak ortasında müstehcen görüntüler oluşturarak halkı tahrik etmeye çalıştı.

ARKALARINDA AYDIN DOĞAN VE FETULLAH GÜLEN VAR!

Fetullah Gülen ve Aydın Doğan Medyası'nın büyük desteğini arkasına alan sapkın LGBT'liler sadece sokakta değil sosyal medyada da provokatif eylemlere imza attı. Sahip oldukları sosyal medya hesapları üzerinden +18'lik görüntülerini paylaşan LGBT'liler sergiledikleri rezilliklerle vatandaşları çileden çıkarttı.

EŞCİNSELLERDEN BÜYÜK PROVOKASYON

Müslüman halkın kutsal inançlarını hiçe sayan LGBT'liler İslami değerlerle de dalga geçen pankartlar taşıyarak son yıllardaki en büyük provokasyonlardan birisine imza atmaya çalıştı.

İşte Firuzağa'da eylem yapan LGBT'lilerin imza attığı skandal görüntülerden birisi:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.