Raul Meireles bugün İstanbul’a geliyor

Raul Meireles bugün İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe transferin bitimine az bir sürek kala orta sahaya aradığı ismi buldu. Raul Meireles ile her konuda anlaşan yönetim yıldız futbolcuyu bugün İstanbul’a getiriyor

Fenerbahçe’de beklenen gün geldi çattı... Sarı- Lacivertliler’de haftalardır adeta yılan hikayesine dönen orta sahaya takviye olayında transferin bitmesine sayılı günler kala sonuca ulaştı . Bilindiği gibi yönetim Chelsea ile yollarını ayırmaya hazırlanan Meireles ile daha önceden hemen hemen her konuda anlaşma sağladı. Hatta Portekizli yıldız ile bir ön protokol yapıldığı bile iddia ediliyor. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman’ın başından beri istediği Tino Costa konusunda ısrarcı olması üzerineMeireles’in transferi açıklanamadı. Valencia ile yeniden görüşmeye başlayan Sarı-Lacivertli yöneticilerin beklenen gelişmeyi sağlayamadı ve İspanyol kulübünü ikna edemedi. Bunun ardından diğer bir seçenek olan Shakthar Donetsk’ten Fernandinho için girişimler yapıldı ama bu oyuncudan da 15 milyon Euro’ya varan bonservisi nedeniyle vazgeçildi.

AÇIKLAMA YAPILACAK

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçeli yöneticiler bir kez daha Meireles ile temasa geçerek son pürüzleri de giderip kesin anlaşmaya vardı. Bu transfer için Chelsea’ye 10 milyon Euro, yıldız futbolcuya da yıllık 2.8 milyon Euro verilecek. Meireles bugün özel bir uçakla İstanbul’a getirilecek ve resmi açıklama yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.