Real Madrid - Atletico Madrid maçında Mesut ve Ronaldo şov!

Real Madrid - Atletico Madrid maçında Mesut ve Ronaldo şov!

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 14. haftasında oynanan maçta Real Madrid, Atletico Madrid'i 2-0 yendi.

Madrid derbisinin ilk golü 16. dakikada Cristiano Ronaldo 'nun serbest vuruşundan geldi. Arda'nın Ronaldo'ya faul yaptığı ve sarı kart gördüğü pozisyonda topun başına geçen Portekizli yıldız futbolcu, güzel bir gol attı. Ev sahibi Real Madrid 'in ikinci golü ise 66. dakikada Mesut Özil 'den geldi. Mesut, ilk 11'de sahaya çıkıp, 87. dakika forma giydi. Maçta ayrıca Ronaldo'nun iki şutu direkten döndü. Bu arada Atletico Madrid 'de ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, 77 dakika oyunda kalıp, daha sonra yerini Raul Garcia'ya bıraktı. Emre Belözoğlu ise yedeklerde kaldı ve oynama şansı bulamadı.



İlk yarısı neredeyse pozisyonsuz geçen maçın ikinci yarısında Real Madrid maçın kontrolünü tamamen eline aldı. Tek kale oynayan Real Madrid, özellikle Ronaldo ve Mesut ile Atletico defansına zor anlar yaşattı.

Son 13 yıldır Real Madrid'i yenemeyen Atletico Madrid, formda olduğu bir dönemde de ezeli rakibine karşı üstünlük sağlayamadı. La Liga'da şimdiye kadar oynanan 14. hafta maçları sonrasında ligin tek namağlup takımı Barcelona, Athletic Bilbao'yu 5-1 yenerek, 40 puanla liderliğini korudu. İkinci sıradaki Atletico Madrid 34 puanda kalırken, Real Madrid ise 29 puanla 3. sırada yer aldı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.