"Finale çıksak bile Chelsea ile oynayamayacağız"

"Finale çıksak bile Chelsea ile oynayamayacağız"

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Apoel karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho 5-2 galip gelip yarı finale yükseldikleri Apoel karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kendi evlerinde ilk maçtakinden daha rahat oynadıklarını söyleyen Mourinho, kontrolü elerinde tuttuğukları zaman kolay kolay yenilmeyeceklerini kanıtladıklarını söyledi. Yarı finale yükselmeleri ile ilgili açıklamalarda da bulunan Portekizli teknik adam çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"FİNALE ÇIKSAK BİLE CHELSEA İLE KARŞILAŞAMAYACAĞIZ"

Maç kritiğinin ardından yarı finaldeki şanslarını değerlendiren Mourinho, bir diğer yarı final eşleşmesi olan Barcelona-Chelsea karşılaşmalarında eski takımına şans vermedi.

Portekizli teknik adam Bayern ile mücadele gücü yüksek 2 maç oynayacaklarını belirterek, "Bayern'i geçtiğimiz takdirde Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum. Eski takımım Chelsea ile finalde eşleşmek uzak bir ihtimal." ifadelerini kullandı.

Apoel teknik direktörü Ivan Jovanovic ise Real Madrid maçının ardından yaptığı açıklamada ülkelerinde oynadıkları karşılaşmanın ardından eleneceklerini kabullendiğini söyledi.

Herşeye rağmen çeyrek finale kadar müthiş bir mücadele gösterdiklerini belirterek, Real Madrid'e elendikleri için üzüntü duymadığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.