İşte Real'in Türk çetesi

İşte Real'in Türk çetesi

Mesut Özil ile birlikte yeni sezonda Real Madrid forması giyecek Türk oyuncular Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'i çözen müthiş analiz

Castrol EDGE performans verilerine göre; Türk futbolcular Nuri Şahin ve sakatlığı nedeniyle bir süre Real Madrid formasına uzak kalacak olmasına rağmen Hamit Altıntop, yeni takımlarının başarısına büyük bir etki sağlayabilir.

Bu isimler dışında Türk asıllı Mesut Özil zaten Real Madrid'i taşıyan oyuncuların başında. Bu üçlü yeni bir çete olabilir.
 
'OYNARSA, ORTA SAHANIN DİNAMOSU ALTINTOP
 
Performans verilerine göre, 2010-2011 Bundesliga sezonunda, Hamit Altıntop’un oynadığı maçlarda Bayern Münih daha iyi bir performans sergiledi.
 
2010 – 2011 Bundesliga sezonunda, Hamit Altıntop’un forma giydiği maçlarda Bayern Münih %71’lik kazanma oranı ve maç başına 2.3 puan toplama başarısı elde ederken, Türk oyuncunun yokluğunda ise %45’lik galibiyet yüzdesi ve maç başına 1.6 puan ortalaması yakaladı.
 
NURİ ŞAHİN'İN ETKİSİ BÜYÜK OLABİLİR
 
Yine aynı datalara göre, önümüzdeki yıl Real Madrid forması giyecek olan Nuri Şahin, takım arkadaşlarına hazırladığı 100’ün üzerinde gol pozisyonu ile Bundesliga'nın en verimli oyuncusu oldu.
 
Nuri aynı zamanda klasmanı 20. sırada tamamlayan futbolcu, Avrupa’da forma giyen Türk oyuncular arasında en yüksek sırayı elde etti.
 
Avrupa’nın 5 büyük liginde oynayan tüm futbolcular değerlendirildiğinde ise, 22 yaşındaki Türk milli oyuncu yarattığı 104 gol şansı ile 5. sırada yer aldı.
 
Nuri Şahin ayrıca, ceza sahası dışından attığı 4 golle (2’si de doğrudan frikik golü) bu alanda da Bundesliga’nın önde gelen oyuncuları arasına ismini yazdırdı.
 
MESUT ZATEN KENDİNİ İSPATLADI
 
Alman Milli Takım forması giyen ve 2010 FIFA Dünya Kupası sonrasında Real Madrid’e transfer olan Türk asıllı oyuncu Mesut Özil, ilk yılında Real Madrid forması altında başarılı bir grafik çizdi.
 
İspanyol ekibinde forma giyen ilk Türk oyuncu olan Özil, Avrupa’nın 5 büyük liginde forma giyen oyuncular arasında en fazla asist yapan 3. isim oldu.
 
Verilerin ortaya koyduklarına göre, Türk ve Türk kökenli bu isimler bir arada oynamaları durumunda Real Madrid'in yeni çetesi olabilirler.
 
HT 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.