Real Madrid Milan'a 5-1 lik Hesab

Real Madrid Milan'a 5-1 lik Hesab

İspanyol devi Real Madrid, Amerika'da Milan ile oynadığı hazırlık maçında İtalyan rakibini 5-1 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup etti.

Yeni sezon öncesinde Real Madrid ile Milan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Amerikan Beyzbol Ligi'nde New York Yankees takımının beyzbol karşılaşmalarına sahne olan Yankee Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid, Milan'ı 5-1 gibi oldukça farklı bir skorla mağlup etti.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Di Maria, 49 ve 66. dakikada Cristiano Ronaldo, 81. dakikada Sergio Ramos ve 89. dakikada Jose Callejon kaydetti. Milan'ın tek golü ise 33. dakikada eski Real Madridli Robinho'dan geldi.

İspanyol ekibi Real Madrid'de temsilcimiz Nuri Şahin maça yedek kulübesinde başladı. Milli futbolcumuz Nuri, 75. dakikada Fabio Coentrao'nun yerine oyuna dahil oldu. Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Nuri Şahin'i Milan maçında da sol bekte oynattı.

Öte yandan Real Madrid'den ayrılması beklenen ve Milan'a döneceği konuşulan Kaka, yaptığı üç asistle maçın adamlarından biri oldu.

İki takımın maça başladığı 11'ler:

R.MADRİD: Casillas, Nacho, Varane, Pepe, Coentrao, Lass, Khedira, Ronaldo, Özil, Di Maria, Benzema.

MİLAN: Abbiati, Antonini, Acerbi, Bonera, Abate, Flamini, Ambosini, Nocerino, Cassano, Boateng, Robinho.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.