Real Madrid hem çıldırdı hem de çıldırttı!

Real Madrid hem çıldırdı hem de çıldırttı!

İspanya La Liga'da 30. hafta karşılaşmasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, jeneriklik gollerin olduğu maçta rakibini 5-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

İspanya La Liga'da 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Osasuna'ya konuk olan Real Madrid sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Lider Real Madrid, Osasuna deplasmanında farklı bir galibiyet alırken Cristiano Ronaldo ve Benzema'nın attığı müthiş goller maça damgasını vurdu. Madrid temsilcisinin gollerini Benzema, Ronaldo (2) ve Higuain (2) kaydederken Osasuna'nın tek golü Nino'dan geldi. Ayrıca 90. dakikada hakeme itirazdan sarı kart gören Lamah, tepkisini devam ettirince aynı dakika içerisinde ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sahasında güçlü rakibi Real Madrid'e mağlup olan Osasuna 6 hafta sonra yenilgiyle tanışırken Real Madrid ise yenilgisizlik serisini 15 maça çıkardı. Madrid temsilcisi ligde en son 16. haftada sahasında Barcelona'ya 3-1 yenilmişti.

Ayrıca Real Madrid'in Osasuna karşısındaki 5. golünü atan Gonzalo Higuain, Real Madrid'in bu sezon ligdeki 100. golünü atmayı başardı.

La Liga lideri Real Madrid bu galibiyetle puanını 78 yaparken Osasuna 43 puanla 6. sırada kaldı. Osasuna gelecek hafta deplasmanda Rayo Vallecano'ya konuk olurken Real Madrid sahasında Valencia'yı konuk edecek.


 

 
E

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.