Real Madrid'de yaprak dökümü

Real Madrid'de yaprak dökümü

Jose Mourinho'nun gelecek sezon için belirsizliği sürerken, İspanyol basını da takımın bazı as oyuncularının biletlerini şimdiden kesti. Bu durumdan ciddi bir gelir bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a elenen ve bu sezon ligde de Barça'nın gerisinde kalan Real Madrid ile ilgili transfer haberleri yavaş yavaş gelmeye başladı.

İspanya'nın büyük ve Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen gazetelerinden Marca, dün yaptığı haberde Real Madrid'in Carlo Ancelotti'yi takımın başına getirmesi halinde Gareth Bale ve İlkay Gündoğan gibi isimleri de transfer edebileceğini yazmıştı.

Bugün çıkan haberlerde ise Real Madrid'den bazı as oyuncuların ayrılabileceği, bu isimlerin satışından da ciddi bir gelir elde edilebileceği ifade edildi.

Marca, yaptığı haberde takımın Sergio Ramos ve Raphael Varane ikilisine olan güvenini yinelerken, takımın Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin artık gözden düştüğünü ve en az 20 milyon avro bonservis bedeli ile takımdan ayrılabileceğini yazdı.

Haberde Higuain'den 30 milyon avro, Di Maria'dan 25 milyon avro, Kaka'dan 10 milyon avro ve Coentrao'dan 18 milyon avro gelir elde edileceği de ifade edildi.

Daha önce çıkan haberlerde Real Madrid'in Real Sociedad'ın 21 yaşındaki oyuncusu Inigo Martinez ile de ilgilendiği ifade edilmişti.

 

(goal)


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.