Rebul Kolonya

Rebul Kolonya

Güzel kokmanın ve anlık rahatlık ve ferahlıkların akla gelen ilk yoludur kolonyalar.

Rebul Kolonya

Güzel kokmanın ve anlık rahatlık ve ferahlıkların akla gelen ilk yoludur kolonyalar. Avuçlar uzatılır şişeye doğru ve ilk damlalarla birlikte o güzel koku yayılır etrafa. Eller ovalanır ilk önce, sonrasında yüze sürülür bu güzel sıvı. Etkisi ise serinleme ve ferahlama olarak belirir el ve yüzlerde. Kolonya denilince bu etki hemen canlanır zihnimizde güzel kokusuyla birlikte. Rebul Kolonya işte tüm bu etkilerin yanında ayrı bir hava katmıştır kolonyalara. Çok ayrı esanslarla renklendirmiştir mis hisler.

Rebul Kolonya Ürünleri

Rebul markasıyla şişeye giren kolonya şişeden çıktığındaysa adeta büyülemektedir eşsiz karıyla. Yasemin çiçeğini formüle etmiştir mesela Rebul Jasmine Kolonya çeşidiyle ve büyük ilgi görmüştür yasemin çiçeği. Manderine de yine çok sevilmiştir Rebul şişelerinde, siyah çay ilk defa kolonya olarak buluşmuştur sevenleriyle. Parfüm ve duş jeli ürünleri de yine fark yaratmıştır Rebul markasıyla birlikte.

Rebul Parfüm ve Duş Jeli

Rebul Lavanda duş jeli ve Rebul bay bayan parfümleri Rebul markasıyla büyük ilgi görmektedir. Kolonyadaki başarısını parfüm ve duş jeline yansıtmayı bilmiştir Rebul Kolonya.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.