RECAİ KUTAN'A İSTİFA ÇAĞRISI!

RECAİ KUTAN'A İSTİFA ÇAĞRISI!

Genç Saadet Partililer, Recai Kutan'a bayrak açtılar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan 112 eserin açılışını yaptığı törene katılan eski Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'a genç milli görüşçülerden istifa çağrısı geldi.
 
Ak Parti hükümeti tarafından yapılan bir baraja Recai Kutan'ın isminin verilmesini normal karşıladıklarını ama Kutan'ın törene katılımını "siyasi bir ilkesizlik" olarak yorumlayan genç saadetliler; " sırf bir baraja ismi verildi diye Ak Parti'nin şov gösterisi yaptığı bir törene katılmak ve şov'a alet olmak siyasi bir ilkesizlik olmakla birlikte Milli Görüş ruhuna aykırıdır." ifadeleri kullanıldı.
 
Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yapılan yorumlarda, " Artık recai bey, ESAM başkanlığından istifa etmelidir. Ya gerçek bir Milli Görüşçü gibi davranacaksınız ya da istifa edip icraatlarını beğendiğiniz siyasi partiye gideceksiniz!" denilerek Recai Kutan'ın Milli Görüş kuruluşu olan Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanlığından istifası istendi.
 
Ayrıca yorumlarda Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a da çağrıda bulunularak ;" Sayın Kamalak başkanımız artık bu ihanetler karşısında elini masaya vurmalı ve otoriteyi sağlamalıdır.Recai Kutan gibi hoca'nın arkasında davaya ihanet edenleri tarih affetmeyecektir. Hocamızın davası sahip değildir. Hepimiz birer erbakanız." yorumları yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum