Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Başbakan Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kılmak için gittiği Kağıthane'de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Erdoğan namazın ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne geçti ve burada ortopedik bir operasyon geçiren Bakan Fatma Şahin ile yine aynı hastanede tedavi gören ve önceki gün inşaattan düşerek yaralanan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk'ü ziyaret etti.

Etiler'de bir otelde düzenlenen dini liderler zirvesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı için Kağıthane Sanayi Mahallesi Merkez Camii'ne gitti. Erdoğan, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cami önündeki caddeyi dolduran vatandaşlarla çevredeki ev ve iş yerlerinde oturan vatandaşlar, Başbakanı görebilmek için birbiriyle yarıştı. Erdoğan camiden çıktığında büyük bir alkış tufanı koptu. Kalabalık içinden birinin " Dünya Lideri Hoşgeldiniz " diye bağırdığı duyuldu. İki genç kız Başbakanla fotoğraf çektirmek istedi. Kızları yanına çağıran Erdoğan, fotoğraf çektirdi.

BAKAN ŞAHİN VE İBB GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET

Erdoğan camiden ayrılırken herkes Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geçeceğini beklerken Başbakandan bir sürpriz daha geldi. Başbakan Erdoğan, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Ortopedik bir operasyon geçiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile yine aynı hastanede tedavi gören ve önceki gün inşaattan düşerek yaralanan İBB Genel Sekreteri Adem Baştürk'ü ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Erdoğan daha sonra Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma ofisine gitti. DHA
 

 
Öte yandan, eve gelen Tabib Binbaşının DNA testi için aileden örnek aldığı belirtildi.
 
Yakınlarının yanı sıra Burak Ümit Gedik’in evine TÜBİTAK’tan yetkililer gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Bu arada, şehidin annesi ve kızkardeşi için evin önünde ambulans bekletiliyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.