Resmen Yeni Şafak yazarı çıldırdı!

Resmen Yeni Şafak yazarı çıldırdı!

Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak, Emir Kusturica için ağır suçlamalarda bulunduğu programda fena coştu...

Emir Kusturica polemiği bu kez gazetecileri birbirine düşürdü. Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak ile yazar Tuncay Arslan canlı yayında sert bir tartışma yaşadılar. Programa Albayrak'ın Kusturica'ya gösterdiği tepkisi damga vurdu.

Dünyaca ünlü Sırp asıllı yönetmenEmir Kusturica'nın Antalya Film Festivali'nin jürisine seçilmesiyle başlayan protestolar ekranda da sert tartışmalara neden oluyor. CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak ile sinema yazarı Tuncay Arslan Kusturica'ya yapılan protestoları tartıştı.

Albayrak'ın protestoları desteklemesini karşı söz alanTuncay Arslan 'aynı yönetmen kısa süre önce Bursa'daki festivale de geldi. O zaman neden bir tavır konulmadı? Ne değişti şimdi?' diyerek tepkilerin anlaşılır olmadığını söyledi. Tartışma karşılıklı suçlamalar ile sürerken Yeni Şafak yazarının Kusturica'ya gösterdiği tepki hayli sert oldu. Kusturica'nın Sırp faşizminin kullandığı bir figür olduğunu söyleyen Yeni Şafak yazarı adeta çileden çıktı.

İşte o anlar:

Etiketler :