Dilmen'den bomba açıklamalar

Dilmen'den bomba açıklamalar

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen bir programa konuk olarak gündeme dair konulara dair söylemlerde bulundu.

Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren'in sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programına konuk olan oyuncu Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen önemli açıklamalar yaptı...

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

* Aziz Yıldırım'ı ziyarete gidemedim. Bugün gideceğim, ama mahkeme arası diye cevap alırsam bir daha gitmeyeceğim. Beni gördükleri zaman tahliye olacak mı diye soruyorlar. Ben nereden bilebilirim. Biz sadece dua edebiliyoruz.

* Şike davasında, medya nasıl yönlendiriyorsa öyle gidiyor. İlk bir buçuk ay hiç konuşmadım, konuşmuyor dediler. Sonrasında konuştuğumda da ne çok konuşuyor dediler.

"AZİZ YILDIRIM ÇIKACAK DİYE SİNİRLENİYORLAR"

*Fenerbahçe kulübüyle ilgili inanılmaz bir olay var. Feci bir linç kampanyası oldu ve bu benim canımı acıttı. Olayın şikesinde değilim. Kurallar neyse o uygulansın ama sanki Fenerbahçe'nin tarihi şöyleydi böyleydi diye garip şeyler oluyor. Buna tepki olarak Fenerbahçe formasını giydim. Yürüyüş varsa yürüyüşe katılıyorum. Ziyaretine gitmeye çalışıyorum. Aziz yıldırım yarın öbür gün suçlanırlarsa o kararı ben kendim veririm. Çocukluğumu hatırlıyorum. Merhamet vardı bizde. Temizlik, merhamet duyguları vardı bizde. Ben artık bu duyguları görmüyorum. Bu beni rahatsız ediyor, biz böyle bir topluluk değiliz.

* Bu süreç çok uzun sürdü. Mutlaka birilerine yaranamayacaksınız. Takımlar bu olaydan sonra şiddete doğru gidiyor. Şimdi olay farklı boyutlara gidiyor. Bir karar alınacak. Buna şiddetle cevap verecekler. Fenerbahçe düşmesin ama beş sene geri gitsin diyorlar. Düşmesin niye çünkü para kayıp oluyor. Fenerbahçe buna üzülüyor hem beni kullanacaksın hem sağdan hem soldan tokat atacaksın. Aziz Yıldırım çıkacak diye sinirleniyorlar.

* Aziz Yıldırım ömür boyu men edilemez. Yeni düzenlemede var mı bilmiyorum. Eğer bu işe karışmışsa şike yaptıysa ömür boyu men edilsin zaten. Yaptığı belli değil. Yapmadım diyor. Bu sadece Aziz Yıldırım meselesi değil her arkadaş için olmalı. Hapiste çekmemeli bunu, futboldan uzaklaştırılsın. Gönlümde ki başkan yine Aziz Yıldırım.

"NTV'DEN KOVARLARSA GİDERİM"

* Şamil Tayyar'ın şahsına ben bir şey söylemedim. Çok ağır laflar etmiş benim için. Ben bir insana bunları söyleyemem. Şamil bey hakkında konuşmak istemiyorum söyledikleriyle de alakam yoktu. Eğer mahkemeye versem kazanacağımı biliyorum. Ben pozitif bakıyorum. Niye ben gidip mahkemeye vereyim ki ben öyle bir insan değilim. Ben kimseyi tehdit etmem. Hakaret varsa eğer cevap veririm.

* Sağlık problemlerim yüzünden hayata bakışım değişti. Sadece Okan Bayülgen'in programlarını izliyorum.

* Benim ne kadar aldığımdan kime ne? Milliyet sürekli yazıyor. NTV'den kovarlarsa giderim. 2015'e kadar oradayım. Bir problem yaşamazsak ayrılmayı düşünüyorum.

* Rahmetli cumhurbaşkanı Özal'da beni çok severdi. Sayın başbakanımızı ben belediye başkanlığı döneminden tanıyorum. Jübilem kaç kez ertelendi. O geldi ödülümü verdi. Allah rahmet eylesin annesini de tanıyorum. Mustafa Bey (Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi) yanımdaydı kalp krizi geçirdiğimde. Bana inanılmaz büyük ağabeylik babalık yapmıştı. Mesafemiz belli. Onu ben öz abim gibi severim. Keşke onu yıllar evvel tanısaydım. Hayata bakışım farklı olurdu.

* Kitap yazdım, bitti, ne hatam varsa onu da yazdım. Ama kaldı öyle. Bu süreçte yaşananları da u kitaba eklemeyi düşünüyorum.

* Etik kurulunun vereceği kararı sağlıklı bulmuyorum. Böyle bir kulüp, başkan, taraftar bulmuşsunuz, en az suçlu Fenerbahçe'dir. Varsa bizim suçumuz düşürün diyorlar.

"BEN TEŞVİK PRİMİYLE KARŞILAŞMADIM"

* Yıllardır futbol oynadım, yıllardır buradayım. Ben teşvik primleriyle karşılaşmadım.

* İddia geldi, mertlik bozuldu. Bir gün yayına gidiyorum Belçika Türkiye maçı var, Belçika yener basın parayı diyorlar. Duygusuzluk var. Oğluma yasakladım bunu oynamasını. Zamanında bende oynadım.

*Tanju oğlu Anıl konusunda haklı. Anıl beni birkaç kez beni aradı ve geri dönemedim ona. Anıl'ı çok severim. Onu böyle televizyonda değerlendirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Anıl'dan özür dilerim. Anıl benim ablamın oğluyla geldi 6-7 ay çalıştılar. Benim ablamın oğlu beceremedi. Alınmadı. Hani diyorlar ya Rıdvan Dilmen işe aldırıyor tanıdıklarını.

* Ben Tanju Çolak'ın telefonunu dinletmedim. Kendisi biliyor ve tuhaf olan tarafı bu. Çok şaşırdım. Herkes yoluna baksın. Anıl'ı NTV'ye ben götürdüm, soktum ama kendisi ayrıldı.

Vatan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.