Rıdvan Dilmen: Bundan büyük bir operasyon görmedim

Rıdvan Dilmen: Bundan büyük bir operasyon görmedim

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenilerek elendiği maç sonrası çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Braga'ya 4-1 yenildiği maç sonrası Tivibu Spor'a açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Türkiye'ye karşı bir operasyon yapıldığını söyledi.

Rıdvan Dilmen bunlara örnek olarak da önce Galatasaray'a verilen 1 yıl men cezasıyla birlikte Hakan Çalhanoğlu'na Euro 2016 öncesi verilen cezayı gösterdi.

Dilmen halkanın son örneği olarak Fenerbahçe'nin Avrupa'da kupa dışına atılmasını ekledi.

İşte Dilmen'in sözleri:

TÜRK FUTBOLUNA OPERASYON YAPTILAR

Bu maç hakem hatası olmadığını savsunan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeli olduğum için yanlış anlamasınlar. Ahmet Çakar tarzı söylüyorum ama operasyon yaptılar. Bundan daha büyük bir operasyon kariyerim boyunca görmedim. Bu operasyon için 1 ay önce veya 2-3 hafta önce düğmeye bastılar. Gatasaray'ımıza 1+2 yıl ceza verdiler. Bu işten yırtan çok takımlar görüyorum. Şike olaylarında, bir sürü takımlara ceza verilmedi. 2. Hakan'ımıza yapılanlar. Fakat 2012'den beri dosya birden bire disiplin kurulunda karar veriliyor. Hakan Çalhanoğlu bir anda 4 ay ceza alıyor. Disiplin Kurulu karar vermiş. Leverkusen kulübü idari mahkemeye başvurup CAS'a başvurup yürütmeyi durdurmuş. Sonuçta Galatasaray'a ağır bir ceza verildi. Suçlandığı konu da ekonomik bir konu. 2 Hakan Çalhanoğlu. 3 bu. Bu bildiğin operasyon" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Bundan büyük bir operasyon görmedim İZLE

FATİH HOCA EYVAH FENERBAHÇE YANDI DEDİ

Maçın ilk dakikalarında Fatih Terim ile telefonda görüştüğünü sötleyen Dilmen, "Hayatımda ilk defa böyle bir programa çıkıyorum. Maç başladı. Fatih Hoca'nın affına sığınarak söylüyorum. Bana telefonda 'Eyvahhh Fener yandı. Hakem kim biliyor musun? İzlanda'da Ömer Toprak'ı oyundan atan hakem dedi'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.