Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe turu Kadıköy'de kaybetti

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe turu Kadıköy'de kaybetti

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Benfica'ya 3-1 mağlup olup elendiği maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Dilmen; "Bu Fenerbahçe için bir başlangıç olmalı seneye de burada olmalı" dedi. Rıdvan Dilmen, yayıncı kuruluşa karşılaşmadan sonra şunları söyledi:

"İlk maçta kaçan üç direk, eksik futbolcular bugün Fenerbahçe'nin sıkıntısıydı. Benfica teknik direktörü ilk maçtan önce rakibi analiz etmemişti. İlk maçta Fenerbahçe başka gol bulamadan geldi burada. Burada da golü yedi, Gökhan sakatlandı.

AVANTAJ DEZAVANTAJA DÖNDÜ

Antrenörleri eleştirmek kolaydır ancak belki bugün Cristian ile Salih yer değiştirebilirdi. Ben en çok bundan korkuyordum Fenerbahçe'nin avantajı dezavantaja dönüştü.

HAKEM İKİNCİ YARI DEĞİŞTİ

Hakem ilk yarıda harikaydı. Sow'un pozisyonunun başında ofsayt var penaltıyı vermese vermezdi. Ancak ikinci yarıda ne olduysa bütün kararları Benfica'dan yana oldu. Hakeme bağlamak yanlış olur ancak ikinci yarıda her şeyi Benfica'dan yana yaptı. 1-1'ken maç da geldi Sow değerlendiremedi.

TURU KADIKÖY'DE KAYBETTİ

Bu Fenerbahçe için başlangıç olmalı, seneye de alamazsınız belki finali ancak yine yarı final yapmanız lazım. Fenerbahçe frene basamadı. Benficalı öyle değil. Benfica çok daha iyi uyuttu Fenerbahçe'yi. Sonuçta maçı kaybetti Fenerbahçe ancak turu Kadıköy'de kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.