Spor Tutkunları Riva Koşusu’nda Buluştu

Spor Tutkunları Riva Koşusu’nda Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu, Beykoz Belediyesi, Beykoz Kaymakamlığı ve çeşitli kuruluşların sponsorluğunda ‘Riva Koşusu’ yapıldı.

 Macera Akademisi tarafından düzenlenen ve Riva Merkez’den start verilen yarışa katılanlar toplam 10 kilometrelik parkurda ter dökerken, her yaştan olmak üzere toplamda yaklaşık 1000 sporsever katıldı. 4-12 yaş Minik Adımlar koşucuları da 500 m’lik parkurda kıyasıya mücadele etti.

 

Profesyonel yarışta yabanıl doğada, açık mekânda, binlerce katılımcıya, “katıl ve deneyimden keyif al” bakış açısı kazandırmak ve sporseverleri farklı bir çerçevede bir araya getirebilmek amaçlandı.

 

Başkan Yardımcısı Salim Öztürk: “İlçemizdeki spor faaliyetlerine her zaman destek vereceğiz”

 

İlçede gerçekleştirilen spor faaliyetlerine her zaman destek vereceklerini belirten Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, “Böylesi bir organizasyona Beykoz Belediyesi olarak sponsor olmaktan mutluyuz. Sporu 7’den 70’e herkesin yapması gerekir. Beykoz’umuzda böyle bir etkinliğe destek olmak istedik. Gerçekten güzel bir koşu, hava da buna müsait. Turizm açısından doğal olarak oldukça zengin bir bölge burası. Buranın ismini sporla duyurmak son derece önemli. Yarışlara katılan herkes teşekkür ediyorum.” dedi.

 

10K Parkuru olarak belirlenen güzergahta Riva Merkezden start alan spor tutkunları, doğuya doğru  5 km giderek U dönüşü yapıp aynı yoldan geri döndü. Çip zaman sistemi ile takip edilen yarışmada yarışmacılar, parkurlarını tamamladıktan sonra anı madalyası ve dijital sertifika almaya hak kazandı.

 

Her kategoride en hızlı 3 erkek ve 3 kadın sporseverin kürsüye çıktığı yarışmacılardan farklı yaş grupları tasnif edilerek ilk 3’e girenlerin sürpriz ödülleri dağıtıldı.

 

Kazananlar ve Ödüller için Bilgi: https://www.rivakosu.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.