Dabak'a Ziyaretler Devam Ediyor

Dabak'a Ziyaretler Devam Ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinde Başkanlık görevini devralan Mahmut Dabak'a ziyaretler devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinde Başkanlık görevini devralan Mahmut Dabak'a ziyaretler devam ediyor. Ziyaretçileriyle havaalanı konusundaki görüşlerini de paylaşan Dabak, havaalanının yeri konusunda teknik bir ekip oluşturulmasını ve yer tespitinin bu ekip tarafından yapılmasını önerdi.

 

Tebrik ziyaretlerini kabul eden MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak'ı bu hafta; Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla MÜSİAD Şube Başkanı Sayim Akdeniz, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şafak Sümbül, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şafak Bulut, Rize İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Mollaibrahimoğlu, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Koç, Zümrüt Rize Gazetesi sahibi Faik Bakoğlu, Çay TV sahibi İsmail Torlak ve Genel yayın yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Rize İrşad Vakfı Başkanı Abdulkadir Kara, Sivrice Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz ve çok sayıda işadamı ile sevenleri ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' temennilerini iletti.

 

Şube Başkanı Dabak ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, planladıkları faaliyetlerle ilgili bilgi aktardı. İlk olarak Ankara'da düzenlenen Rize Günleri etkinliğinde MÜSİAD Rize Şubesi olarak bu yıl da yerlerini alacaklarını söyleyen Dabak, "Yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte Ankara'da olacağız. Sonrasında Sağlık Bakanımızın katılımıyla MÜSİAD İzmir Şubesinin evsahipliğini yaptığı MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısında ilimizin sağlık alanındaki sorunlarını ve beklentilerini anlatacağız. Bilindiği gibi ilkini 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz MÜSİAD Başarı Ödülleri programımız, üyelerimize yönelik yurt dışı iş gezileri, eğitim programları, rutin programlarımızın yanı sıra bu yıl Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına MÜSİAD Rize Şubesi olarak Mayıs ayında ev sahipliği yapacağız." dedi. 

 

HAVAALANINDAN VAZGEÇMEYİZ

 

Başkan Dabak ziyaretçileriyle; Rize'nin yanısıra Erzurum ve Artvin'i de yakından ilgilendiren havaalanı konusundaki görüşlerini de paylaştı. "Havaalanı olmayan il turizm, eğitim, ticaret, yapıyorum demesin." şeklinde konuşan Dabak, "Yönetim olarak önümüzdeki hafta Trabzon MÜSİAD Başkanımız ile bu konuyu enine boyuna görüşmeye gideceğiz ve onların da desteğini alacağız. Biz, sadece kendi ilimize değil, bölgeye hizmet edebilecek en uygun alana havaalanı yapılmasını istiyoruz." dedi. Dabak, havaalanı için şurası burası olsun demekten çok, Of'tan Hopa'ya kadar olan sahil bandındaki en uygun yerin konuyla ilgili teknik bir ekip tarafından belirlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.