Rizespor'da hedef belli!

Rizespor'da hedef belli!

Tütüneker 42 puanda ligi tamamlamak istediklerini söyledi

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında, sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
 
Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, futbolcular ve teknik heyet, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşunda bulundu. Bazı futbolcuların yüzlerine kömür sürdüğü görüldü.
 
Antrenmana izinli olan Oboabona, Viera, Mutumba, Kıvanç Karakaş ile sakatlıkları bulunan Engin Baytar, Hurşit Meriç, Cernat, Sercan Kaya, Hakan Bektaşoğlu ve kaleci Eray  Birniçan katılmadı.
 
Futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Karadeniz temsilcisi idmanın son bölümünde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Tütüneker, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Soma'da maden ocağında meydana gelen faciadan dolayı Türk milleti olarak büyük acı yaşadıklarını belirterek "Hepimizin başı sağ olsun. Böyle bir faciayı kimse istemezdi ama her şey Allah'tan. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Çok üzgünüz. Oyuncularım bu faciadan çok etkilendi. Böylesine bir acıdan sonra Elazığspor maçına nasıl çıkacağımızı bilemiyorum" dedi.
 
Kümede kaldıklarını da belirten Tütüneker, "Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçında galip gelmek istiyoruz. Ligi 42 puanda bitirirsek güzel olur"  diye konuştu.
 
Yeşil mavili ekip, hazırlıkları yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.