Rizespor hocasını arıyor

Rizespor hocasını arıyor

Teknik Direktör Özdilek ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına hız verildi.

Çaykur Rizespor'da teknik direktör değişikliği camiada bahar rüzgarlarının esmesine vesile oldu.

Günebakış gazetesinin haberine göre; K.Karabükspor yenilgisinden sonra istifa eden ve dün Rize'den ayrılıp İstanbul'a giden teknik direktör Mehmet Özdilek, başkan Metin Kalkavan ile görüştü ve taraflar 3 yıllık sözleşmeyi karşılıklı olarak fes ettiler.

Özdilek ile yolarını ayıran Yeşil Mavililer vakit kaybetmeden yeni teknik direktör için çalışmalara başladı. Ç.Rizespor'da öne çıkan isimler ise takımı Süper Lig'e çıkartan Mustafa Denizli ile daha önce 2 dönem görev yapan Hikmet Karaman.

Delizli'nin bir televizyon kanalında bulunması engel oluştururken, Karaman'ın ise 3. kez göreve gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Teknik Direktör konusunda hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacak olan Çaykur Rizespor'da düşünülenler arasında yerli ve yabancı isimler de var.

Yerli teknik direktörler arasında; Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam, Sergen Yalçın, Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş var. Yabancı teknik direktörler arasında ise daha önce 2 dönem Rizespor'u çalıştırmış olan Saffet Susic ile Georghe Hagi yer alıyor.

Yeşil-Mavili kulüpte Mehmet Özdilek'in istifasıyla boşalan koltuğu kimin geleceği merakla beklenirken Sergen Yalçın isminin diğer adaylar arasından bir adım önde olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.