Robben'e şok protesto

Robben'e şok protesto

Allianz Arena'da Bayern Münih ile Hollanda Milli Takımı arasında oynanan hazırlık maçında Bayern taraftarları Arjen Robben'e tepki gösterdi.

Robbene şok protesto
 

Allianz Arena'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'ye dev kupayı kaybeden Bayern Münih'te büyük şok devam ediyor. Chelsea karşısında maçın uzatma dakikalarında penaltı atışından yararlanamayarak Bayern Münih'in kupaya veda etmesinden kritik bir rol oynayan Arjen Robben, Bavyera temsilcisinin taraftarlarının hedef noktası haline geldi.

Final maçının ardından Robben'e hemen her platformda büyük bir tepki gösteren Bayern Münih taraftarı, bu protestolara bir yenisini daha ekledi.

"UTANÇ VERİCİ BİR OLAY"

Bayern Münih ile Hollanda Milli Takımı arasında oynanan maçta Hollanda Milli Takımı forması ile oyuna sonradan dahil olan Robben'e büyük bir tepki gösteren Bayern Münih taraftarlarının az sayıdaki bir bölümü ise yıldız futbolcuya yönelik küfürlü tezahüratlarını da dilinden düşürmedi. Bayern Münih taraftarının tepkisi karşısında şok alan ve protestolara alkışlarla karşılık veren Robben'e moral vermek ise Rafael van der Vaart ve Mario Gomes'e düştü.

VAN DER VAART ŞAŞKIN!

Karşılaşmanın ardından Allianz Arena'da yaşanan olaylar hakkında konuşmaktan kaçınan Arjen Robben'in oldukça moralsiz olduğu gözlendi. 33 bin kişinin izlediği maçın ardından açıklamalarda bulunan ve Bayern Münih taraftarının protestosuna tepki gösteren Van der Vaart, "Kimse böyle bir şey beklemiyordu, Robben Bayern'i finale kadar getirmeyi başardı. Böyle bir tepkinin olması utanç verici" dedi.

Van der Vaart'a bir destek de Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Bert van Marwijk'ten geldi. Allianz Arena'daki tepkiden kendisinin bile utandığını belirten Marwijk, "Bu gerçekten ciddi bir olay. Robben'in protestolar karşısında sessiz kalmasını büyük bir olgunluk olarak değerlendiriyorum." ifadelerini kullandı.

(Sporx)
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.