Ronaldo para basacak!

Ronaldo para basacak!

Portekizli yıldız dünya futbol tarihinin en çok kazanan oyuncusu olma yolunda...

Cristiano Ronaldo, kendisini dünyanın en çok kazanan futbolcusu yapacak olan sözleşme için Real Madrid ile anlaşma aşamasına geldi. Bir süredir yıldız futbolcunun menajerleriyle temas halinde olan Real Madrid yönetimi, 5 yıllık maliyeti yaklaşık 115 milyon euro civarında olan bir sözleşme teklifinde bulundu. Bu, Ronaldo'nun vergi kesintisi sonrasında yıllık 15 milyon euro kazanarak futbol tarihinin en kârlı anlaşmasına imza atacağı anlamına geliyor.

Yalanlamıştı

Geride kalan dört sezonluk Real Madrid macerası boyunca çıktığı 199 maçta 201 gole imza atan Ronaldo, Perşembe günü Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Real Madrid ile sözleşme yenilediğim yönündeki haberler doğru değil." diyerek kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. Günler öncesinde de bir açıklamasındaİspanyol ekibinde sözleşmesinin sonuna kadar kalma niyetinde olduğunu vurgulamıştı.

Ronaldo, Mayıs ayında Portekiz Milli Takımı'nın Rusya ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçı sonrasında basın mensuplarının geleceği hakkındaki sorularını şöyle yanıtlamıştı: "Henüz kimseyle konuşmadım. Ama yeni sözleşme konusunda anlaşacağımızı düşünüyorum. Şu an için milli takıma odaklanmış durumdayım. Mourinho'nun gidişi beni endişelendirmiyor. Beni endişelendiren tek şey Real Madrid ve benim geleceğimdir." 

(goal) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.