Ruşen Çakır'dan bomba AKP kulisi!

Ruşen Çakır'dan bomba AKP kulisi!

Gazeteci-yazar Ruşen Çakır siyasi kulislerde dolaşıma giren çok çarpıcı bir duyumu canlı yayında paylaştı...

GAZETECİLER.COM
Habertürk
ekranlarında konuşan Vatan yazarı Ruşen Çakır gecenin en çarpıcı kulisini dile getirdi. Fehmi Koru ve Cengiz Çandar'ın da yorumcu olduğu 'Enine Boyuna' adlı programda konuşan Çakır "Fatih Erbakan başta olmak üzere Erbakan Ailesi önümüzdeki seçim sürecinde AK Parti'ye katılacağı söyleniyor" dedi.

"AK PARTİ MİLLİ GÖRÜŞ'LE KESİNTİLİ BİR SÜREKLİLİK TAŞIYOR"

Ece Üner'in modere ettiği programda konuşan Ruşen Çakır,Erbakan Ailesi'nin AKP'ye katılacağını iddia etti. "Şunu söyleyebiliriz. Geçmiş Refah Partisi dönemlerini hatırlatan, Erbakan'ı hatırlatan, hatta yer yer onu da geçen, bir maneviyatçı söylem kullanıldı. Ben bu hareketin Milli Görüş'le kesintili de olsa bir süreklilik taşıdığını düşünüyorum." diyen Çakır şöyle devam etti:

"ERBAKAN AİLESİ SEÇİM SÜRECİNDE AK PARTİ'YE GEÇECEK"

Şu anda baktığınızda Milli Görüş'ün diğer partisinden kopmuş olan Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının buraya eklemlendiği düşünülürse geriye bir tek Saadet Partisi partisi kalıyor. Onun da gücü, etkisi sınırlı. Hatta bir ihtimal Erbakan Ailesi'nden başta Fatih Erbakan olmak üzere seçim sürecinde yeni katılımlar olacağı da söyleniyor, spekülasyonlar olarak."  

!

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.