Kaleci Rüştü Reçber'e teklif var

Kaleci Rüştü Reçber'e teklif var

Beşiktaş'la yollarını ayıran Rüştü Reçber, daha önce söylediği gibi, futbola devam etme kararı aldığını açıkladı.

 

Konuyla ilgili olarak Radyospor'a açıklama yapan, Beşiktaş'ın eski kaleci antrenörü Zafer Öğer, "Rüştü futbol oynamak istiyor. Yurtdışında oynayabilir. Bir tane ciddi teklif var; bunu değerlendirecek. Avrupa ve Amerika'dan, Major Lig'den teklifler var." dedi.

YABANCI KALECİ HER ZAMAN RİSKTİR

Beşiktaş'ın yeni kalecisi McGregor hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Zafer Öğer, "Yabancı kaleci her zaman risktir. Biz Tayfur hocayla görevde kalsaydık, Rüştü'yle devam edecektik, bir sorun olmayacaktı." şeklinde konuştu.

TAYFUR HAVUTÇU'YA 2 TEKLİF VARDI, BEŞİKTAŞ'TA KALACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN KABUL ETMEDİ

Tayfur Havutçu'nun normal şartlarda boşta kalmayacağını belirten Zafer Öğer, "Yeni bir oluşumda kendisiyle çalışabiliriz. Beşiktaş'la devam edeceğini düşünüyordu. Bu yüzden İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa'dan gelen teklifleri kabul etmedi. Böyle olacağını bilseydi o teklifleri değerlendirirdi. Beşiktaş'la mukavelesi devam ettiği için teklifleri kabul etmedi." dedi.

BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTERDİM

Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluğa oynayacağını belirten Zafer Öğer, "Beşiktaş'ı her zaman gönülden destekleyeceğiz. Beşiktaş'ın benimle çalışmaya devam etmesini isterdim. Samet Aybaba'nın benimle çalışmak istememesine bir anlam veremedim; ama saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok. Beşiktaş'ta oynarken oda arkadaşımdı." diye konuştu.

YENİ FORVET ADAYI SAMİ

Bu arada, forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Gineli bir golcü önerildi. Portekiz'in CS Marítimo takımında forma giyen Sami, aynı zamanda Portekiz pasaportuna da sahip.

Samet Aybaba'nın 24 yaşındaki golcü oyuncu üzerinde düşündüğü öğrenildi. Leocísio Júlio Sami, sözleşme fesih bedeli 3 milyon euro olarak gözüküyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.