RUSYA’DAN GÜNAY’A FAHRİ DOKTORA

RUSYA’DAN GÜNAY’A FAHRİ DOKTORA

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye ile Rusya arasındaki kültür turizm ilişkilerine sağladığı katkılar nedeniyle Rusya’da fahri doktora unvanı alıyor

Rusya’nın turizm alanında önde gelen üniversitelerinden St. Petersburg Devlet Servis ve Ekonomi Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a fahri doktora unvanı verecek.

Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki gelişen ilişkilerde en önemli faktörlerden biri olan kültür turizm alanındaki ikili ilişkilerin artmasına katkılarından dolayı Bakan Günay’a bugün verilecek olan unvan üniversitenin rektörü A. D. Viktorov tarafından takdim edilecek.

Rusya’nın Turizm Üniversitesi

St. Petersburg Devlet Servis ve Ekonomi Üniversitesi Rusya’nın önde gelen turizm üniversiteleri arasında yer alıyor. Ülkemizdeki üniversiteler ile de ilişkiler geliştiren üniversite Rusya turizmine kalifiye eleman yetiştiriyor. 

Devlet Servis ve Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenecek olan törende üniversite ile Bakanlık arasında kültür ve turizm alanında karşılıklı işbirliği yapılması için görüşmelerde bulunulacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay fahri doktora unvanı için gittiği St. Petersburg’da gezi ve incelemelerde bulunduktan sonra Türk-Rus Kültür Merkezini ziyaret edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.