Saadet Partisi: ADD ile aynı tabandayız

Saadet Partisi: ADD ile aynı tabandayız

Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi'ni ziyarette, "Bugün Atatürk yaşıyor olsaydı SP'yi destekler, düşüncesini desteklerdi" dedi.

SP İl Başkanı Sadık Kar, il yönetimi ile birlikte ADD Zonguldak Şubesi'nin yeni seçilen başkanı Tayfun Özdemir'i ziyaret etti. Sadık Kar, Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması adına çalışmayı arzu eden ve bu konuda çalışmalar yapan bir parti olduklarını söyledi. Bu düşünceleriyle ADD ile aynı tabanda buluştukları düşüncesinde olduklarını ifade eden Kar, şöyle konuştu:

ATATÜRK YAŞASA SAADET PARTİSİ'Nİ DESTEKLERDİ

"Geldiğimiz noktada Avrupa ve ABD'nin güdümünde bir ülke durumuna düşmüşüz. Bugün Atatürk yaşıyor olsaydı SP'yi destekler, düşüncesini desteklerdi. Onun söylediği 'İstikbal göklerdedir' cümlesini bugün biz de söylüyoruz. Atatürk bugün yaşasaydı, bugünkü duruma 'dur' derdi. SP kadrolarının hedeflerine uygun hedefler kendisi de çizerdi diye düşünüyorum. Bu tabanda buluştuğumuzu, bu tabanda ayı şeyleri söylediğimizi ve beraber olduğumuzu iletmek istiyoruz."

KEMALİZMİN BİR TARAFINA BAKMIYORUZ

ADD Zonguldak Şube Başkanı Tayfun Özdemir de "ADD Zonguldak Şubesi olarak biz Atatürkçülük ve Kemalizmin sadece bir tarafına bakarak, bir tarafından alıntı yaparak onu hayata geçirmek, uygulamak düşüncesinde değiliz. Atatürkçülüğün yolu tam bağımsızlıktan geçiyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.