SAADET ÜSKÜDAR'DAN MAHALLE İFTARI

SAADET ÜSKÜDAR'DAN MAHALLE İFTARI

Burhaniye Mahallesi sakinleri, Saadet Partisi'nin iftarında bir araya geldi.

 
 
Burhaniye Mahallesi sakinleri, Saadet Partisi'nin iftarında bir araya geldi.
 
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı Burhaniye Mahalle Teşkilatı, geleneksel iftar programını gerçekleştirdi. Çok sayıda mahallelinin katıldığı iftara Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Belen ve Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları Ali Sarıahmet, Dursun Tarhan ve Fevzullah Karabul da iştirak etti.
 
İftar programında ayrıca Erol Belen ve Ali Sarıahmet'te birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.
 
Gürlü: Mahalle Kültürü Yaşamalı
 
Öte yandan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü de iftar programına dair değerlendirmelerde bulundu. Bu iftarın mahalle kültürünün yaşamasına katkı sağlayacağını düşündüğünü belirten Gürlü, "Biz mahalle kültürü yaşasın istiyoruz. Elimizden geldiğince de bunun için gayret göstereceğiz. Bu iftar, İstanbul'da artık yok olmaya yüz tutan mahalle kültürününün yeniden canlanmasına da katkı sağlayacaktır. Tanışmaya, kaynaşmaya vesile olacaktır" diye konuştu. 
 
"Rezidanslara Karşıyız"
Bu kültürün önemine de kısaca değinen Başkan Gürlü, "Biz devasa binalara, koca koca rezidanslara karşıyız. Mahalle kültürünün önemini biliyoruz. Mahalle kültürü demek dost selamı, komşu yardımlaşması, dayanışması demek. Çocuklarımızın bilgisayara hapsolmadığı, sokaklarında güvenle oynabildiği yerler demek. Evimizin metrekarelerle değil, bütün bir sokakla, mahalleyle ifade edilmesi demek" diyerek değerlendirmelerine son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.