Saadet Partisi Diriliş Ertuğrul'dan rahatsız!

Saadet Partisi Diriliş Ertuğrul'dan rahatsız!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, katıldığı canlı yayın programında TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi üzerinden AK Parti'yi hedef aldı. Aydın, dizinin AK Parti'yi desteklemek amacıyla çekildiğini iddia etti.

CNN Türk’te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programının konuklarından olan Saadet Partili Birol Aydın TRT'de yayınlanmakta olan "Diriliş: Ertuğrul" dizisi için bir iddiada bulundu.

Aydın diziyle ilgili “TRT’de muhafazakar ve dindar kesimin izlediği bir dizi var. Sübliminal mesajlar var. Diriliş Ertuğrul diye. O dizi AK Parti’yi desteklemek amacıyla ortaya konulmuş bir dizi. Orada iki karakter var. Bir Süleyman Şah diğer Kurdoğlu. Kurdoğlu daha önceleri obası için kavm için canını ortaya koymuş ancak sonra da Haçlıların kontrolüne girdi. Ancak zamanla kendi ikbali için dizide haçlılar ve tapınakçılarla işbirliği yapıp güç elde etmiştir. Bugün aynı durumdayız. Yani Kurdoğlu’nun elde ettiği güç neyse bizi terki diyar ederken AK Partili arkadaşlar da bir güç elde ettiler. Ancak bu gücü ülke millet menfaatine değil de kendi iktidarlarını koruma için kullandılar. Bu güçlerini kaybetme durumu ortaya çıkınca da bir istikrar algısıyla toplumu bir tarafa yönlendirmek istediler” dedi.

İzleyiciler, Birol Aydın meseleyi nereye bağlayacak diye düşünürken araya Ahmet Hakan girdi ve sorusuyla konuyu çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.