Saadet'den Gövde Gösterisi

Saadet'den Gövde Gösterisi

Saadet Partisi tarafından Gaziantep'te düzenlenen mitinge katılım yoğun oldu. Fatih Erbakan'ın da katıldığı mitingte çok önemli mesajlar verildi..

 

Mitingte ilk olarak Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu konuştu. Karamollaoğlu Türkiye'nin dış politikada sınıfta kaldığına vurgu yaparak, Türkiye'nin yeniden Milli Görüş'e ihtiyacı olduğunu vurguladı.  
 
Dış borç çığ gibi

Hükümetin İMF'ye borcunun kalmadığının bir aldatmaca olduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu borç her geneç gün artıyor ve Allah muhafaza bununla ilgili bir önlem alınmazsa sonuç içinden çıkılamayacak bir hal alacaktır. dedi.

Daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak sözaldı. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Türkiye'nin Başbakan'ı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın BOP eş başkanlığı görevine dikkat çekerek, "Bu görevi kim verdi açıklanmalıdır" dedi.

"Bu görevi kendisine aziz milletimiz vermedi, TBMM vermedi, eğer bizim bilgimiz dışında gizli bir toplantıda verildiyse TBMM bunu açıklamalıdır. Fakat bu görevi bize göre Erdoğan'a dış güçler verdi, kendisine üstün cesaret ödülü verenler verdi." dedi.
Prof. Dr. Kamalak, şunları kaydetti: "Haçlı savaşları günümüzde de devam ediyor. Fakat çok usta bir şekilde yürütülüyor. Bunu biz değil ABD Başkanı söyledi. Irak'ı işgal ederken bu yeni bir haçlı seferidir. demiştir. Fransa Cumhurbaşkanı Libya'yı bombalarken, bunu ifade etmedi mi? YİK başkanımızın ifade ettiği gibi Suriye'den Türkiye'ye karşı bir tehdit yok. Dolayısı ile bu füzeler asıl olarak İran'a karşı konuşlandırılıyor. İsrail kısa bir süre sonra İran'a saldırısa, onu korumak için bu füzeler koyulmak isteniyor. İsrail'i NATO şemsiyesi altına alınarak Türkiye'nineliyle İsrail'i koruyacaklar." 
 
Müslümanlar bir araya gelmek zorunda

"Müslümanlar bir araya gelmek zorundadır. Unutmayınız ki Batıl Zalim ancak güçten anlar. Sık sık hatırlattığımız gibi Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez, Zalimleri diz çöktürmek için mazlumların ayağa kalkması gerekmektedir. 

Türkiye'den iki tren kalkıyor biri batıya Haçlı zihniyetine kalkıyor diğeri İSlam birliğine gidiyor.. Siz hangi trene binmek istersiniz? Değerli kardeşlerim İslam birliğine giden trenin üzerinde Saadet Partisi Milli Görüş yazar...

İslam birliği İslam Ortak pazarı, İslam Ortak para birimi, İslam Kültürel İşbirliği teşkilatı, ve İslam Birleşmiş Milletlerini acil olarak kurmak zorundayız. Erbakan Hocamızın doğru söylediğini Hanslar, Abrahamlar anladı, yazıkki İbrahimler ve Hasanlar anlamadı. Allah Rahmet Eylesin Erbakan Hocamız görevini hakkıyla ifa etti. Şimdi görev bizlerde ve sizlerle o bayrak mutlaka burçlara dikilmelidir." 

Yapılan konuşmaların ardından, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gazianteplilerden oy vermeleri için söz istedi. Daha sonra, SP Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Genel Başkan Kamalak'a çiçek takdim edildi. Genel Başkan Kamalak, daha sonra miting alanından ayrıldı. Mitinge, SP Genel Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Manisa, Kilis, Şanlıurfa ve bir çok ilin il başkanları katıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.